Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Cash4Tricks - minden ugrás számít

2018.09.11.

Az elnevezése tulajdonképpen mindent elmond: aki tud valamilyen jó trükköt, az kereshet vele egy kis készpénzt. A Cash4Tricks akció már az elmúlt téli szezonban is turnézott a Ski amadé snowparkjai között. Mégpedig hatalmas sikerrel.
Az ötlet: mindegy, hogy mennyire jó valaki a snowparkban, tulajdonképpen az elszántság és a szórakozás a lényeg. A turné alkalmával pedig tényleg bárki részt vehet a versenyben, ugrathat, szaltózhat és korláton csúszhat. Két profi zsűritag értékeli az ugrásokat és trükköket. Természetesen egy moderátor sem hiányozhat, aki hangszórók segítségével élőben kommentálja a pályán történteket. A lényeg: akinek van bátorsága és sikerül megcsinálnia a trükkjét, az kereshet egy kis készpénzt. Öt euró jár minden ugrásért és trükkért, amelyet a zsűri klassznak talál.
"A gyerekek és mi a zsűriben egész télen át nagyon jól szórakoztunk. Egyesek a turné minden állomására eljöttek és folyamatosan javult a teljesítményük. Lenyűgöző! Néhányan pedig egészen jól kerestek a trükkökkel: tudok olyan gyermekekről, akik a megnyert pénzt egyből egy új sífelszerelésbe fektették. Ez is szuper dolog." – meséli Josh Absenger, az egyik zsűritag.
"Láttunk néhány nagyon jó trükköt és jó néhány ígéretes tehetséget, de természetesen nemcsak a legjobbak kaptak pénzt. Mindig figyelembe vettük az adott versenyző tudásszintjét." Az új téli szezont és az új Cash4Tricks turnét tehát a zsűritagok legalább annyira várják már, mint a fiatal snowboardosok és freestylerek.
SAVE THE DATE!:
2019-ben a Ski amadé Cash4Tricks-Tour januártól márciusig havonta két alkalommal kerül megrendezésre, minden egyes alkalommal a Ski amadé egy másik snowparkjában:
  • a Flachauwinklben található Absolut Parkban,
  • a schladmingi Planai Superparkban,
  • a Gastein Snowparkban,
  • az Alpendorf Snowparkban,
  • a Großarltal Snowparkban
  • vagy a Mühlbach am Hochkönigben található Blue Tomatoe Kings Parkban.
További információk és részletek, adatok a turnéról: skiamade.com/cash4tricks
#rideskiamade #cash4tricks
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
AKCIÓ
Kukoricza Hacienda
Magyar személyzettel működő szálláshely Tauplitz síterepétől 5 km-re. 2-4 fős felújított szobák, többségéhez kis konyhasarok is tartozik. Szolgáltatások: társalgó, gyereksarok, TV, Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.