Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Milyen kozmetikumokat vigyünk a hegyekbe?

2022.01.07. (x) szponzorált cikk, sielok.hu

Téli kikapcsolódási lehetőségként sokan választanak aktív sportot. Ha síelni vagy snowboardozni indulunk, akkor nem csak az fontos, hogy elég sok meleg ruhát és aláöltözőt vigyünk magunkkal, hanem a kozmetikai neszeszer tartalmára is érdemes odafigyelni.

Bőrpuhító krém

Az arckrém rendszeres használata nélkülözhetetlen, hiszen a száraz levegő, a fagy, a szél és a napsugárzás nem lesz a javunkra. Előre át kell gondolni, mennyi időt készülünk a szabadban lenni és milyen hőmérsékletre számíthatunk. A fagy és a rossz idő nem annyira szörnyű, ha fél órával az utcára lépés előtt felvisszük az arckrémet, és a kezeinkről is gondoskodunk.

A https://makeup.hu/categorys/37541/ linkre kattintva minden bőrtípusra megtalálható a megfelelő arckrém, különböző árkategóriákban (a pénztárcabarát mass markettől a luxusig).

Ajakbalzsam

A legjobb, ha megfelelő márkájú ajakbalzsamot választunk, és minden kabátunkba teszünk egyet, hiszen nagyon könnyű elfelejteni. A lejtőre indulva ügyeljünk arra, hogy a mobiltelefon mellett ajakbalzsam is legyen kéznél, különben könnyen lehet, hogy kicserepesedett ajkakkal térünk vissza a sípályákról.

Napvédelem

A hegyekben erős a napsugárzás, és a hóról visszaverődő ultraibolya fény még veszélyesebbé válik. A MAKEUP szakértői kiemelik, hogy olyan arckrémet válasszunk, amelynek SPF-szűrője nem kisebb, mint a 20-as értékű.

Lábkrém

A síbakancs viselése és az állandó fizikai aktivitás éreztetni fogja a hatását, ezért ne felejtsünk el a neszeszerbe betenni egy hűsítő hatású, fáradás-enyhítő lábkrémet.

Termálvíz

A hegyi üdülőhely felé vezető úton mindenképp jól jön a termálvíz. Repülőgépen, autóban és vonaton mindig száraz a levegő: ez az első számú gyógymód a hosszú utazásokhoz.

Testápoló termékek

A szálloda mini eszközei nem elegendőek. Aktív pihenés után szeretnénk rendesen kikapcsolódni, szaunázni, megérezni a gyógynövényeket. Ha viszünk magunkkal testradírt és cellulit elleni krémet, akkor a pozitív hatás garantált lesz. A bőrradír segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől, a narancsbőr elleni krém pedig biztosan pozitívan fog hatni fizikai aktivitás után is.

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.