Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbakancs nélkül síelhetnek a gyerekekek Ausztriában

2005.11.15. sielok.hu

Síbakancs nélkül  síelhetnek a gyerekekek Ausztriában Az osztrák SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental mindig is híres volt arról, hogy különleges figyelmet fordít a családosok és a kicsik síelésére, ezért nem véletlen, hogy a tekintélyes Falk magazin olvasóinak szavazatai alapján a világ 178 síterepe közül a harmadik helyet érte el a legjobb családi síterep kategóriában.
Mivel a hírnév kötelez, az idén újabb érdekességek várják azokat, akik most ismerkednek meg először a síelés örömeivel. A Scheffau felett található gyermekparadicsom (Kinder Kaiserland) olyan különleges pályát alakított ki, ahol a kétévesnél idősebb gyermekeknek nem kell síbakancsot felvenniük, mert egy speciális kötéssel csatolják fel a lécet a lábukra.

A kicsik tanításáról Bobo pingvin gondoskodik minden nap, 20 euróért ebédidőben és 45 perc időtartamban. Ebben a gyermek-paradicsomban hatalmas a kínálat a különböző felvonókból, liftekből, vonatokból és még számtalan játékszerből, és itt minden ingyenes a hat éven alattiaknak. Különösen népszerű az egy kilométer hosszú utazás a szellemkastélyon és a tündérek kertjén keresztül.

A terület hóbiztosnak mondható, hiszen 1650 méter magasan terül el. Az apróságaikat csak elkísérő nem síelő hozzátartozók kedvezményes bérlettel juthatnak fel a pályához, vagy a sportosabb kísérőket 20 euróért az iskola oktatói félórára kezelésbe veszik és amit lehet finomítanak a megszokott mozdulatokon.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.