Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nyerjen egy kétszemélyes síelést Lőcse mellett!

2006.12.18.

Nyerjen egy kétszemélyes síelést Lőcse mellett! Ugyan csak néhány éve üzemel a Levoca (Lőcse) melletti völgyben található síterep, de szépen fejlődik. Kis terep, enyhe lejtőkkel, csodás történelmi környezetben.
Családoknak és kezdőknek teljesen ideális és aki helyesen válaszol a kérdéseinkre, kétszemélyes bérletet nyerhet erre a síterepre.

Sokan szeretik összekötni a síelés sportos időtöltését egy kis kulturális programmal. Nos, aki Lőcsét választja az biztos lehet benne, hogy van látnivaló ebben a történelmi városban és a környékén. A felvidéki város központi részének szinte mindegyik épülete több szállal kapcsolódik a magyar történelemhez és a várostól nem messze található Közép-Európa legnagyobb vára, a Szepesi vár.

A városban keresni szállást azért is jó megoldásnak tűnik, mert ingyenes síbuszok hozzák és viszik a síelőket a város és a tőle hat kilométerre található síterep között. A síterep 634-876 méteren fekszik, A több mint három kilométernyi pálya végig hóágyúzható és esténként is lehet síelni világítás mellett. A négy húzólift óránként 2500 embert tud szállítani.

A síterep előnye, hogy kellemes lejtőivel ideálisnak tűnik gyermekes családok és kezdők részére. A pálya mellett síoktatók is dolgoznak, valamint vendéglő és pályaszállás is várja az idelátogatókat. A síterep felajánlásának köszönhetően 3 db kétszemélyes három napra szóló bérletet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésekre. A válaszokat a jatek@sielok.hu címre várjuk. A beküldés határideje december 26.  

  1. Ki írta 'A lőcsei fehér asszony' című regényt?
  2. Itt található a világ egyik legnagyobb gótikus oltára. Hány méter magas?
  3. Mekkora a síterep szintkülönbsége?

Csak e-mailben beküldött válaszokat fogadunk el. A nyertesek nevét és címét ezen az oldalon tesszük közzé. A bérleteket az e-mailben megadott címre postázzuk. A bérlet januártól az idei szezonban bármikor felhasználható.

A megfejtések:

1. Jókai Mór
2. 18,62 méter
3. 242 méter

A nyertesek névsora:

Csonka Zoltán
Nyírmada

Hársfalvi István
Debrecen

Mesterné Füleki Bernadett
Szolnok

Gratulálunk a nyerteseknek, a nyereményüket postán küldjük el. Ezúton is köszönjük minden résztvevő közreműködését. Kérjük figyeljék az oldalunkon található többi nyereményjátékot is!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.