Menü ≡

Látogatottsági rekord az amerikai síterepeken

2007.01.18.
Látogatottsági rekord az amerikai síterepeken Mintha nem is egy bolygón élnénk. Amíg az európai síterepek nagy része szenved, addig az Atlanti-óceán másik oldalán az észak-amerikai, de különösen a coloradói síterepek megdöntötték az eddigi látogatottsági rekordokat. Eddig 6,74 %-kal nőtt az idelátogató síelők és hódeszkások száma.
h i r d e t é s

Az állandó és számos gondot okozó hóviharok ellenére az idén jóval többen keresik fel a coloradoi síparadicsomokat mint tavaly ilyenkor. Az októberi szezonkezdettől a tavalyi év utolsó napjáig tartó időszakban 3,29 millió síelő kereste fel a 26 síterep valamelyikét, amely 6,74 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakának látogatottságát.

Az átlagosnál és népszerűbbek a repülőterek közvetlen közelében található síterepek. Majdnem 12 százalékkal fogadott több síelőt Aspen, Telluride vagy Steamboat, amely különösen sokat köszönhet annak, hogy az idei szezonban jóval több járatot fogad a helyi repülőtér.

Az eddigi remek eredmények mellett a szezon további része is igen biztatónak tűnik, hiszen az eddigi foglalások remek folytatást sejtetnek. Sokan kíváncsiak arra, hogy sikerül-e megjavítani a tavalyi szezonban felállított rekordot, amikor összesen 12,53 millióan keresték fel a síterepeiről híres állam terepeit.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó kontinensek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »