Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helyzetjelentés a magyar pályákról - 2008.01.25.

2008.01.25.

Helyzetjelentés a magyar pályákról - 2008.01.25. Lassan tovább áll a pályákat hetek óta tönkre tevő enyhe időjárás és nyomában megérkeztek az éjszakai fagyok, amelyben már működhettek a hóágyúk. Mivel komolyabb havazás nem várható, ezért csak azokon a hazai síterepeken lehet a hétvégén síelni, ahol be tudták indítani a hóágyúkat.

Mátraszentistván

Mától (pénteken) ismét megnyíltak a Sípark felső pályái - friss és jó hóminőséggel. A hóvastagság: 20-50 cm, a levegő hőmérséklete: -2C fok. Időnként erős széllökések észlelhetőek. Síoktatás, kölcsönző, büfé: működik. A melegedő szombattól vehető birtokba. Esti sízés most hétvégén még nem lesz, mivel esténként a pályákat hóágyúzzák.

Kékestető

Ma (péntek) reggel 9-től a déli sípálya teljes felvonó hosszban síelhető. Továbbá lehetőség van esti síelésre pénteken és szombaton.

Eplény-Nordica Skiaréna

15 cm friss havat gyártottak az üzemeltetők az előző este, így az alsó tányéros (1-es) lift már üzemel. Az 1-es pálya alsó részét teljesen felfrissült.  Ha az időjárási viszonyok kedvezőek lesznek, akkor ma este tovább folytatódik a hóágyúzás és hétvégétől a csákányos lift is üzemelhet.

Visegrád-Nagyvillám

Itt is beindították a hóágyúkat tegnap este, de egy szakasz behóágyúzása még hiányzik, amelyre valószínűleg ma este sor kerülhet. Ha az időjárás is kicsit besegít, akkor szombat reggeltől itt is lehet síelni.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.