Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

St. Moritz lett az év World Travel Award nyertese

2008.03.06.

St. Moritz lett az év World Travel Award nyertese A turizmus-szakértőkből és utazási szakemberekből álló bizottság idén is kiosztotta a 200 ország résztvevői közül kikerülő, világszerte legjobbnak tartott szállodáknak és üdülőhelyeknek járó World Travel Awards-díjakat. Az európai síterepek közül a svájci St. Moritz lett a díjnyertes.

A kedvelt trófeák 1993 óta kerülnek átadásra, és hasonló megbecsülésnek örvendenek, mint a filmvilágban az Oscar-díj. A világ legjobb síterülete kategóriában - mint ahogy már a tavalyi szezonban is - St. Moritz került az élre.

A téli sportok neves színhelyének jó helyezéséhez nagyban hozzájárult az olimpiai Corviglia-hegy síparadicsomának - amely a Nemzetközi Síszövetség által rendezett 2003-as Alpesi Sívilágbajnokságnak is helyt adott - folyamatos korszerűsítése is. A hegy magassági adottságaival és a szomszédos két síparadicsommal, a Corvatsch-csal és a Diavolezzával együtt az engadini kínálat még a legigényesebb síelők számára is maradéktalan élményeket garantál.

A helyiek kereken 300 hóágyú bevetésével biztosítják az álompályák jó minőségét novembertől májusig. Nem csoda tehát, hogy St. Moritz máris megpályázta a 2013-as Sívilágbajnokság rendezési jogát, amely sikeres pályázat esetén immár sorrendben az ötödik világverseny lenne itt, 1934, 1948, 1974 és 2003 után.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.