Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Közel 400 induló volt a jubileumi Volvo-K2 Kupán

2012.01.18.

Közel 400 induló volt a jubileumi Volvo-K2 Kupán Az elmúlt hétvégén a Murau melletti Kreischbergen rendezte a K2 Sí&Snowboard Központ a Magyar Kupasorozat állomását, a Volvo-K2 Kupa Sí és Snowboard-versenyt. A tizedik alkalommal meghirdetett eseményen összesen 391-en álltak rajthoz.
A két sportág futamaiban igazoltak, amatőrök, mozgáskorlátozottak és gyengén látók is részt vehettek. A három nap alatt a lesikló és freestyle-számok mellett Mozgásvilág.hu amatőr és családi, valamint gyermekfutamokra, illetve meghívásos ügyességi versenyre is sor került. "Sikeresnek ítéljük a rendezvényt; a változékony időjárás ellenére jó körülmények fogadták a versenyzőket, a szervezőcsapat összehangolt munkát végzett. Nagy sikere volt a már hagyományos óriásműlesiklásnak, illetve nagy érdeklődés övezte Hans Gruggert, világkupasztár sízőt, aki nem csak a versenyben, hanem az eredményhirdetésben, hangulatfokozásban is részt vállalt. A jelenlévő gyerekek nagy örömére az osztrák versenyzővel sok közös fénykép készült, sokan autogramot kértek tőle. Érdekes volt azonban, hogy a serdülőkorú Szőllős Benjámin jobb időt futott a profi slalom versenyszámban, mint az osztrák klasszis.
A kísérőrendezvények is népszerűek voltak, az érdeklődők szívesen tesztelték a legújabb Head síléceket, továbbá jó hangulatú beszélgetések zajlottak a borkóstoló alkalmával. Vasárnap a síelők slalom versenyével, a snowboard paralel slalommal, és egy meghívásos ügyességi versennyel, a MUMUS-sal folytatódott az idei kupa" - foglalta össze Vági Zoltán versenyigazgató. Eredménylisták ITT!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Alpin Murau csillagcsillagcsillag
A hotel 2006 végén nyitotta meg kapuit az Alpok szívében, Murauban, mely kedvező áraival, barátságos vendéglátóival várja egész éven át az aktív sportok szerelmeseit. Szauna, csoportszoba, internet, sítároló van a házban!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Club Hotel am Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, négycsillagos szálloda a kabinos lift alsó állomásától 150 méterre. Szállodai szobákkal, 2-8 fős apartmanokkal, wellness részleggel, fitnesz teremmel várja a vendégeket. Szolgáltatások: játékterem, konferenciaterem, sítároló, WiFi, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Pension Kreischberg/Egger-Feiel
Hangulatos kis osztrák családi panzió szobákkal és egy új apartmannal Kreischbergtől 5 percre. Szolgáltatásai: reggeli, szauna, wifi, síbusz, játszószoba, társalgó.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.