Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Közel 400 induló volt a jubileumi Volvo-K2 Kupán

2012.01.18.

Közel 400 induló volt a jubileumi Volvo-K2 Kupán Az elmúlt hétvégén a Murau melletti Kreischbergen rendezte a K2 Sí&Snowboard Központ a Magyar Kupasorozat állomását, a Volvo-K2 Kupa Sí és Snowboard-versenyt. A tizedik alkalommal meghirdetett eseményen összesen 391-en álltak rajthoz.
A két sportág futamaiban igazoltak, amatőrök, mozgáskorlátozottak és gyengén látók is részt vehettek. A három nap alatt a lesikló és freestyle-számok mellett Mozgásvilág.hu amatőr és családi, valamint gyermekfutamokra, illetve meghívásos ügyességi versenyre is sor került. "Sikeresnek ítéljük a rendezvényt; a változékony időjárás ellenére jó körülmények fogadták a versenyzőket, a szervezőcsapat összehangolt munkát végzett. Nagy sikere volt a már hagyományos óriásműlesiklásnak, illetve nagy érdeklődés övezte Hans Gruggert, világkupasztár sízőt, aki nem csak a versenyben, hanem az eredményhirdetésben, hangulatfokozásban is részt vállalt. A jelenlévő gyerekek nagy örömére az osztrák versenyzővel sok közös fénykép készült, sokan autogramot kértek tőle. Érdekes volt azonban, hogy a serdülőkorú Szőllős Benjámin jobb időt futott a profi slalom versenyszámban, mint az osztrák klasszis.
A kísérőrendezvények is népszerűek voltak, az érdeklődők szívesen tesztelték a legújabb Head síléceket, továbbá jó hangulatú beszélgetések zajlottak a borkóstoló alkalmával. Vasárnap a síelők slalom versenyével, a snowboard paralel slalommal, és egy meghívásos ügyességi versennyel, a MUMUS-sal folytatódott az idei kupa" - foglalta össze Vági Zoltán versenyigazgató. Eredménylisták ITT!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Apartmenthaus Esther
A családias apartmanház Ramingstein 1.000 fős kis településén nyugodt környezetben 4 db különálló apartmannal várja vendégeit. Saját konyha, sítároló, infraszauna, WiFi, parkoló szintén megtalálható a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Da Capo Hotel
2014 januárjában újranyitott szálloda magyar személyzettel, a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 400 méterre. 2, 3 és 4 ágyas tágas szobák reggelivel, vagy félpanziós ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Relax Resort Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
2008-ban épült modern, színvonalas szálloda a kreischbergi pályák tövében, kb. 150 méterre a kabinos lifttől! A 6. emeleten található, panorámás wellness szolgáltatásai: élménymedence, szaunavilág, fitneszterem, gőzfürdő, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.