Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

70 centi hóval nyitnak a nagypályák a Síparkban!

2009.03.11.

70 centi hóval nyitnak a nagypályák a Síparkban! A hétfői havazás kedvezően hatott a Mátraszentistváni Sípark pályáira. 25 centiméter friss hónak köszönhetően - az országban egyedülálló módon - keddtől ismét nyitva vannak a nagy pályák, összesen 2,5 kilométer hosszban.
A hétfői havazás kedvezően hatott a Sípark pályáira. 25 centiméter friss hónak köszönhetően - az országban egyedülálló módon - keddtől ismét nyitva vannak a nagy pályák, összesen 2,5 kilométer hosszban. Működik az egy kilométer hosszú kék valamint a meredek 3-as piros jelzésű lesikló 650 méteren. Mindkét oktatóréten naponta kétszer is tartunk oktatást. A csákányos és tányéros liftek teljes kapacitással 4500 fő/óra szállítással üzemelnek.
20-25 cm friss hó a Síparkban
20-25 cm friss hó a Síparkban
A Sípark mikroklímájának köszönhetően a Mátrában még akkor is tél van, ha a fővárosban már 15 fokot mérnek. A pályákat jelenleg 70 centiméter, kiváló minőségű, pályagépekkel kezelt hó borítja. A március végi szezonzárás érdekében, csütörtöktől ismét teljes kapacitással beindítjuk a hóágyúkat!

A hegyre indulók havas, csúszós útburkolatra számítsanak és a biztonságuk érdekében hóláncot is hozzanak magukkal! A meteorológusok szerint a következő két hétben igazi téli időjárás lesz. Szinte minden nap hullik majd pár centiméter természetes hó.

További friss információ és a webkamera megtekinthető a www.sipark.hu weboldalon!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.