Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A legutóbbi stájer tél újabb rekordokat hozott

2018.11.15. sielok.hu

Rekordtelet ünnepelnek a stájer turisztikai szakemberek. Stájerországban 2017. novembertől 2018. áprilisig a valóban hideg és hóban gazdag téli szezon során 1 781 050 vendégérkezést regisztráltak, ami 4,9 százalékos növekedést jelent az elmúlt év azonos időszakához képest.
A tartományban eltöltött 5 877 585 téli vendégéjszaka pedig 3,8 százalékkal haladja meg az előző év eredményét. A fejlődés töretlen. Az elmúlt 10 évre visszatekintve a vendégérkezések száma 34,2 %-kal növekedett. A turizmusban dolgozók a kiváló telet követően kellő önbizalommal felvértezve vághatnak neki a 2018/2019-es téli szezonnak. A befektetési hajlandóság a síterepeken és a szállodaiparban egyaránt magas, aminek köszönhetően az ajánlatok minősége és sokszínűsége tovább javulhat.
Az alpesi síelés, sífutás, hótalpas túrázás és termálfürdőzés, valamint az adventi rendezvények és sportesemények széles választéka garanciát jelent arra, hogy Stájerország vonzó téli üdülőhely legyen és az is maradjon.

Továbbra is magas a befektetési kedv minden területen

Új felvonók, sípályák, sífutópályák, hóágyúk, sítárolók, gyermekbirodalmak, továbbá új hütték is gazdagítják Planai-Hochwurzen, Stuhleck, Aflenz - Bürgeralpe, Riesneralm, Spital am Semmering, Kreischberg, Lachtal és Ramsau am Dachstein téli ajánlatait.
A planai 10 fős kabinos látványterve
A planai 10 fős kabinos látványterve
Ezt egészítik ki az épülő vadonatúj szállodák, alpesi faházak és Bed & Breakfast szálláshelyek. 2021-ig egyedül Grazban 660 új vendégszobát alakítanak ki. A Mürzzuschlagban található Télisport Múzeum is átalakul és a következő szezontól megújulva várja a látogatókat.

Instagram játék: Nyerj családi üdülést Stájerországban!

Stájerország turisztikai hivatala tovább bővíti az online marketing területén végzett tevékenységét. Az idei télen a „különleges pillanatok gyűjtése és megosztása” áll az online akciók középpontjában. Az #iamsteiermark és a #visitsteiermark hashtagek segítségével, valamint a Stájer Turisztikai Hivatal általános hashtagjével (#steiermarktourismus) arra kérik az üdülővendégeket és azokat a helybélieket is, akik Stájerországban kirándulnak vagy üdülnek, hogy az ott átélt legszebb téli pillanatokat osszák meg az Instagramon.
A fotók közül a Stájer Turisztikai Hivatal kiválasztja a legjobbakat, ezt követi egy szavazás az Instagramon (@visitsteiermark), és a legjobb fotó készítőjének jutalma egy fantasztikus családi üdülés Stájerországban.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.