Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

November 29-én kinyit Aflenz-Bürgeralm is

2008.11.25. sielok.hu

November 29-én kinyit Aflenz-Bürgeralm is A stájerországi Aflenz Bürgeralmon az elmúlt napokban mintegy 80 cm hó esett, így a mostani hétvégére a síterep megnyitja kapuit a síelők előtt! A hétvégén mély porhó várja a szezon első vendégeit! A síterep ezután hétköznap zárva lesz majd, de december 6-tól már minden nap nyitva tart 9-16 óráig.
A tavalyi szezonban találkoztunk először az Aflenz-Bürgeralm síterep képviselőjével a Hó-Show-n aki 200 db ingyenjegyet nyomott a kezünkbe azzal a kéréssel, hogy segítsünk népszerűsíteni régióját a magyar síelők körében, szórjuk szét a gratis síjegyeket az országban. A promóció remekül sikerült, és az Aflenzről visszatérő síelők sok szép beszámolóval köszönték meg az ajándék síelést fórumunkban.

Idén is érdemes figyelni a sielok.hu oldalain megjelenő reklámokat, játékokat, mert újra kiosztunk 200 db Aflenzre szóló ingyenjegyet összesen 1,3 millió Ft értékben! Az első 100 síjegyet az ADAC 2009 SkiGuide megrendelői kapják, még javában tart az akció.

A következő körben "retro" fotópályázatot hirdetünk és a legjobb, legviccesebb 10 fotó beküldőjét jutalmazzuk Aflenz síjeggyel. A fotókat a sielok@sielok.hu email címre várjuk. Ahogy egyik szerzőnk fogalmazott "retro síterep retro fotókért"! Aflenzre valóban igaz, hogy nem a korszerű fűtött bőrülésű felvonókról híres. Régimódi, kicsit lassú liftek, viszont nagyon sok természetes porhó és tágas, tömegmentes lejtők várják itt a sí és snowbord rajongóit, akiket a sport és a természet szeretete hív a sípályákra.

Figyelem! Ehhez a hírhez is tartozik egy játék. A kérdés: Bécsen keresztül autózva milyen messze van Aflenz Budapesttől és ebből hány km-et kell nem autópályán megtenni? A választ a jatek@sielok.hu email címre várjuk és a helyesen válaszolók közül kisorsolunk 3 nyertest akik 1-1 napos Aflenz síjegyet nyernek, mely a 2008/09 szezon bármely napján felhasználható.

Köszönjük a megfejtéseket, a játékot ma (2008.12.01) lezártuk.
A helyes válasz:
391 km a Budapest-Aflenz távolság, amiből csak 19 km nem autópálya.

Aflenz síjegyet nyertek:
Fügi Andrea (9028 Győr)
Bödi Sándor (8195 Királyszentistván) és
Siket Zoltán (6726 Szeged).
Az utalványokat a héten postázzuk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.