Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Akár 10-15 cm friss hó is hullhat péntekre a Mátrában

2020.02.27. Sípark.hu

Legutóbb egy hete tapasztalták meg az eddigi tél legsűrűbb havazását az Északi-középhegységben és most ismét több centiméter hó hullhat pénteken. Szombaton aztán már hideg, napsütéses idő lesz, a hőérzet pedig -6 fok körül alakul.
Mátraszentistván a legutóbbi havazáskor, február 21-én
Mátraszentistván a legutóbbi havazáskor, február 21-én
A természetes hó mellett készenlétben tartják a hóágyúkat is a Mátraszentistváni Síparkban, csütörtök és péntek este lesz lehetőség a pályák felfrissítésére.
Az Időkép előrejelzése a péntekre várható hómennyiségekről
Az Időkép előrejelzése a péntekre várható hómennyiségekről
A hótartalékokra azért van szükség, mert a sícentrum tervei szerint március közepéig lehet majd Mátraszentistvánban síelni. Jelenleg közel 3 km sípálya van nyitva, a hóréteg pedig 20-40 cm.
Még négy rendezvény lesz a síszezonban. Február 28-án, pénteken este, villanyfénynél rendezik meg a Mátra Sportegyesület a Kosztya Gábor emlékversenyt, amely egyfutamos óriásműlesiklás lesz. 29-én szombaton, SkiJam elnevezéssel országos sínapot szerveznek, ahol kezdők és haladók, kicsik és nagyok élhetik át a síelés és snowboardozás csodás élményét!
Március 6-án Mercedes-Benz Hovány Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa lesz, ahol a két sportág szerelmesei mérkőznek meg egymással. Végül nemzeti ünnepünkön, március 15-én hagyományos kokárdás síelést tartanak a mátraszentistváni lejtőkön és megrendezik a Sípark Kupáért az utolsó hazai lesiklóversenyt.
KOMMENTEK

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.