Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Akár 10-15 cm friss hó is hullhat péntekre a Mátrában

2020.02.27. | Szerző: Erbeszkorn Tamás | Sípark.hu
Legutóbb egy hete tapasztalták meg az eddigi tél legsűrűbb havazását az Északi-középhegységben és most ismét több centiméter hó hullhat pénteken. Szombaton aztán már hideg, napsütéses idő lesz, a hőérzet pedig -6 fok körül alakul.
A természetes hó mellett készenlétben tartják a hóágyúkat is a Mátraszentistváni Síparkban, csütörtök és péntek este lesz lehetőség a pályák felfrissítésére.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hótartalékokra azért van szükség, mert a sícentrum tervei szerint március közepéig lehet majd Mátraszentistvánban síelni. Jelenleg közel 3 km sípálya van nyitva, a hóréteg pedig 20-40 cm.
Még négy rendezvény lesz a síszezonban. Február 28-án, pénteken este, villanyfénynél rendezik meg a Mátra Sportegyesület a Kosztya Gábor emlékversenyt, amely egyfutamos óriásműlesiklás lesz. 29-én szombaton, SkiJam elnevezéssel országos sínapot szerveznek, ahol kezdők és haladók, kicsik és nagyok élhetik át a síelés és snowboardozás csodás élményét!
Március 6-án Mercedes-Benz Hovány Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa lesz, ahol a két sportág szerelmesei mérkőznek meg egymással. Végül nemzeti ünnepünkön, március 15-én hagyományos kokárdás síelést tartanak a mátraszentistváni lejtőkön és megrendezik a Sípark Kupáért az utolsó hazai lesiklóversenyt.
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 45 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.