Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Beindultak a hóágyúk Mátraszentistvánban

2016.12.13. Sípark.hu

A felső-mátrai falvak ölelésében, kedden ismét beköszönt a fehér tél. Ez a legjobb hír a síelés szerelmeseinek, mert a tervek szerint szombaton megkezdődik a 2016/2017-es síszezon Mátraszentistvánban!
Hóágyúzás este
Hóágyúzás este
Ez az a pályarendszer, ahol 18 hóágyú dolgozik a hóbiztos lejtőkért. Amennyiben a hideg órák száma is kedvezően alakul a hógyártáshoz, akár fél méteres hóvastagsággal megnyílik a Sípark felső részén az 5-ös és 6-os pálya, a Síoktató Park, és a hozzájuk tartozó síliftek.

Hó már biztosan lesz és ahogy lenni szokott nyitási kedvezménnyel startol a síszezon! Az első napon 50% jegyár kedvezménnyel kedveskednek a szezon első lesiklóinak! *

A kíváncsi szemek már most a pályát figyelhetik a folyamatosan működő webkamerákon, ahol a hideg érkeztével, az átszűrődő nap fényében csillogó hó készítésének lehetnek szemtanúi.

Hóágyúzás nappal
Hóágyúzás nappal
*Az AKCIÓ részletei: a kedvezmény kizárólag a nyitási napon, az előszezoni napi és félnapos jegyekre érvényes, illetve azok kedvezményes típusaira (diák, gyerek, nyugdíjas, nagycsaládos) is igénybe vehető. A kedvezmény a többnapos, esti sízés vagy szezon bérleteire nem érvényesíthető! A Sípark érvényes jegyárai megtalálhatóak a weboldalunkon.

KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.