Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Csütörtökön kezdődik a síszezon a Madarasi Hargitán

2017.11.29. | Szerző: Magyari Tekla
A kedvező időjárásnak köszönhetően, az előző évekhez képest, és a tervezettnél is mintegy 10 nappal korábban kezdődik a síszezon a legmagasabban fekvő székelyföldi síközpontban, a Madarasi Hargitán.
h i r d e t é s
A síközpont üzemeltetői már november 30-án elindítják a Kicsi Súgó elnevezésű, újonnan felállított, tányéros felvonót, amely a korábbi köteles, „baby” felvonót váltja, és a Súgó pálya tetejét köti össze a Kicsi Mihály felvonóval.

Az új liftnek köszönhetően a kezdők örömmel, könnyen megszerezhető sikerélményekkel kezdhetik elsajátítani a sízés technikáját. És nem ez az egyetlen fejlesztés a mintegy 6 km hosszúságú sípályarendszeren: ettől a szezontól kezdődően naponta 18 és 21 óra között esti síelésre is lesz lehetőség, ugyanis kivilágítják a Kicsi Súgó, valamint a Kicsi Mihály pályákat.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hosszú hétvégére egyelőre a Kicsi Súgó felvonó működtetését ígérik biztosra a pályarendszer üzemeltetői, de nagy erőkkel dolgoznak a Kicsi Mihály kialakításán is, mint ígérik, annak indításával kapcsolatban időben tájékoztatást fognak adni a síközpont közösségi oldalán.

A hegyre vezető utakat rendszeresen takarítják, ám az elakadások elkerülése végett, a hólánc (vagy a 4X4) használata most is kötelező. További információk idén is a www.madarasihargita.ro weboldalon, illetve a síközpont facebook oldalán találhatók.

Ettől a szezontól kezdődően, amennyiben további kérdések merülnek fel, vagy sajtóinformációkra lesz szükség, hívják bátran új kolléganőnket, Ruszuly Emesét, a +40 724 035 088-as telefonszámon, igyekszik mindenben készségesen a sajtó segítségére lenni. 
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »