Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Február 3-án búcsúztatják Kovács Barnát

2017.02.01. Magyar Sí Szövetség

Egykori szövetségi kapitányunk búcsúztatása február 3-án, pénteken, 9:45-kor kezdődik az Óbudai Temetőben. A gyászoló család kérése, hogy a megemlékezők a szertartásra csak egy szál virággal érkezzenek.
A gyászoló család közleménye:

Megrendülten tudatjuk, hogy életének hetvenegyedik évében, 2017.január 1-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Kovács Barnabás, a szerető férj, apa és nagyapa, a Magyar Sí Szövetség felejthetetlen sportvezetője, utolsó feladatkörében az északi szakág szövetségi kapitánya.

Drága halottunk hamvait 2017.február 3-án, 9:45 órakor helyeztetjük örök nyugalomra az Óbudai Temető - Budapest, III. Bécsi út 365-371. - központi ravatalozójának Főnix Terméből a római katolikus vallás szertartása szerint.

Gyászolják: felesége Ágnes, gyermekei Mónika, Barnus és Gergő, unokái Erik és Huba, fivére Gedeon és hozzátartozóik, továbbá a szélesebb család és a kiterjedt rokonság, valamint barátai, sporttársai és mindazok akik ismerték, szerették és tisztelték. Gyászolja a Magyar Sí Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság és az egész sítársadalom.

Kérjük, hogy a megemlékezők a szertartásra csak egy szál virággal érkezzenek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.