Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Február 3-án búcsúztatják Kovács Barnát

2017.02.01. Magyar Sí Szövetség

Egykori szövetségi kapitányunk búcsúztatása február 3-án, pénteken, 9:45-kor kezdődik az Óbudai Temetőben. A gyászoló család kérése, hogy a megemlékezők a szertartásra csak egy szál virággal érkezzenek.
A gyászoló család közleménye:

Megrendülten tudatjuk, hogy életének hetvenegyedik évében, 2017.január 1-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Kovács Barnabás, a szerető férj, apa és nagyapa, a Magyar Sí Szövetség felejthetetlen sportvezetője, utolsó feladatkörében az északi szakág szövetségi kapitánya.

Drága halottunk hamvait 2017.február 3-án, 9:45 órakor helyeztetjük örök nyugalomra az Óbudai Temető - Budapest, III. Bécsi út 365-371. - központi ravatalozójának Főnix Terméből a római katolikus vallás szertartása szerint.

Gyászolják: felesége Ágnes, gyermekei Mónika, Barnus és Gergő, unokái Erik és Huba, fivére Gedeon és hozzátartozóik, továbbá a szélesebb család és a kiterjedt rokonság, valamint barátai, sporttársai és mindazok akik ismerték, szerették és tisztelték. Gyászolja a Magyar Sí Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság és az egész sítársadalom.

Kérjük, hogy a megemlékezők a szertartásra csak egy szál virággal érkezzenek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.