Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Forró latin ritmusok a hideg hóban Nassfelden

2014.04.04. 2014.04.05. | frissítve: 2014.04.05.

A hőmérséklet emelkedésével egyidejűleg 2014. április 6-án megrendezésre kerül a legforróbb esemény Ausztriában, Nassfelden. A "Festa de Cuba", mely délelőtt 11 órakor a Trögl Skiplatz színpadán lép fel, forró, latin-amerikai ritmusokkal teli bulira csábítja az oda látogatókat.
Kubai táncosok mellett - akik salsával, mamboval, sonnal és rumbával gondoskodnak a hangulatról - a vendéglátók is a témának megfelelő koktélokkal készülnek, mint például a Caipirinha és a Cuba Libre. Kezdetét veszi Karintia legnagyobb szabadtéri programja, Nassfeld egy egész álló napra Kubai arénává változik.
Hogy minden résztvevő kellően ráhangolódjon a "Festa de Cube" ritmusaira, már április 5-én várják a látogatókat egy különleges zenei stílusokat felvonultató programmal, melynek neve "Rock the Mountain". Ennek keretein belül 11 órakor színpadra lépnek a rock és blues képviselői, mint a "Brazos Black Suit Trio", "Sticky Fingers" vagy a "Mike Sponza Band".
KOMMENTEK

Szállástippek
Falkensteiner Sonnenalpe csillagcsillagcsillagcsillag
A modern 4 csillagos szálloda közvetlenül Nassfeld síterepe mellett található, gyönyörű hegyvidéki környezetben, 1.500 m-es magasságban. Kényelmes szobákat, teljes ellátást, változatos wellness és gyermek szolgáltatásokat kínál vendégeinek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Sonnenalpe
2023/24-es síszezonra elkészülő prémium, saját szaunás apartmanok 105 és 145 m²-es nagyság között, Nassfeld - Sonnenalpe részén, 1500 méteres magasságban, közvetlenül a sípályák mellett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.