Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes áron: utazás a Gleccser expresszen

2009.09.30.

Kedvezményes áron: utazás a Gleccser expresszen A svájci RailAway társaság "Téli varázslat a Gleccser expresszen" elnevezésű ajánlatának köszönhetően az üdülővendégek (egyéni utasok) 2009. december 9-től 2010. április 30-ig különösen kedvező áron utazhatnak a Gleccser expresszen Zermatt és St. Moritz között.
Az oda- és visszaút Graubündenbe vagy Wallisba 30 százalékkal kedvezőbb áron tehető meg, a Gleccser expresszen pedig 40 százalék kedvezmény vehető igénybe (a helyfoglalás külön fizetendő: 13 svájci frank/kb. 2314 forint).

A Gleccser expressz télen is exkluzív utazási lehetőséget kínál St. Moritz és Zermatt, vagy Chur és Visp között. A világ leglassabb gyorsvonata modern első- és másodosztályú panorámavagonjaival minden nap közlekedik. A hét és fél órás menetidő alatt megcsodálható többek között az UNESCO-világörökséghez tartozó Albula-szakasz, a 2033 méter magas Oberalp-hágó, Goms festői falvai és a Matterhorn lábánál található Kipfen-szurdok. Az utasok egy fejhallgató segítségével hat különböző nyelven hallgathatnak meg érdekes információkat az adott vidék történelméről, kultúrájáról. Az akusztikus kínálatot két zenei csatorna teszi teljessé.

A vonaton frissen elkészített ételek akár az ülőhelyen is elfogyaszthatóak, míg a vonat közepén található panorámabár különleges hangulattal csábít időzésre.

További információk: www.railaway.ch, www.glacierexpress.ch
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.