Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

15.000 látogató jött el a jubileumi Hó-Showra

2010.11.16.

15.000 látogató jött el a jubileumi Hó-Showra A szokásosnál 5000-rel kevesebb látogató jött el az idei Hó-Show-ra. A kiállításokon 200 kiállító mutatta be termékeit és a vasárnap estig tartó programokon 15.000 látogató vett részt. Hatvan értékes ajándék talált gazdára a vásár látogatói között, amelyekkel naponta 20 jegyvásárlót leptek meg a szervezők.
A Hó-Show+ sokkal többeket is érintő, s egészen február 27-ig prolongált attrakciója a "C" pavilonban megépített 1800 négyzetméteres műjégpálya, amely a sportolók, iskolai csoportok számára délelőtt, a nagyközönségnek délután tart majd nyitva. A koripálya már most számos Hó-Show+ program helyszíne volt, szinkronkorcsolyások bemutatója, jégtánc- és műkorcsolya bemutatók, hokimeccsek, sőt curling küzdelmek is zajlottak a jégen.

Pénteken a megnyitón a SPA & Wellness háziasszonya, Béres Alexandra köszöntötte a vendégeket, majd szakmai eseményekre is sor került. Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és Ganczer Gábor, a HUNGEXPO Zrt. vezérigazgatója. A tervezett stratégiai együttműködés keretében a társaságok számos eszközzel fogják segíteni egymás szolgáltatásainak népszerűsítését. Ugyancsak ekkor újította meg – immár harmadszor - együttműködési megállapodását a Hungexpo Zrt. és a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége. A három évre szóló megállapodás értelmében az utaztatók érdekképviselete szakmai tanácsadást nyújt az Utazás illetve a Hóshow+ kiállítások megrendezéséhez, ennek fejében a MUISZ-tagok ezen a két vásáron kedvezményben részesülnek a kiállítói díjakból. A sportszerkereskedő cégek hozták a léceket, korcsolyákat, hódeszkákat, és mindent, ami a téli sportokhoz kell. Rendkívüli síutak ajánlatával érkezett a díszvendég Ausztria, de Szlovákia és Franciaország is bőséges kínálattal fogadta az érdeklődőket.

A színpadon egymást érték a divatbemutatók, a hazai síterepek bemutatkozó filmjei, fittness bemutatók, sőt üdülés-árverések, amelyeken értékes utak kerültek jutányos áron kalapács alá. A téli sportok kiállítása mellé most kilencedik alkalommal sorolt be a SPA&WELLNESS, amely egész sor szépségápolási és egészség megőrzési programmal kedveskedett hölgyeknek és uraknak.

Rimovszky szépségszalon, Avon Szépségsziget, Egészségsziget, Curves klub is várta közönséget. A helyben ajánlott kúrák mellett a wellness turizmus hazai lehetőségeiről is részletes tájékoztatás nyújtottak a kiállítás standjain.

A HÓ-SHOW legszebb standja címet 50 m2 feletti kategóriában a Szlovák Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal standja érdemelte ki a szervezőktől, 50 m2 alatti kategóriában a Franciaország standja lett a győztes. A SPA&WELLNESS kiállításon 50 m2 felett a szlovák Acare cég standja, az 50m2 alatt pedig a Spa Hungary Holding Zrt. részvétele bizonyult a legszínvonalasabbnak.

Most először kapcsolódott szabadidős és életmód kiállítások mellé a TEREPZÓNA. Luxusmárka terepjárók és off-road négykerekesek, valamint az úttalan utakhoz szükséges kiegészítők kaptak helyet ezen a rendezvényen. Az Auto+Motor+Sport Expo szintén a Terepzóna része volt, s ezen az autó és motorsportok csaknem valamennyi kategóriáját képviselte egy-egy kiállító. Stílszerűen, a kiállítás zárónapjára a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba érkezett a hazai tereprally bajnokság utolsó futamának mezőnye is. A szuperfinálé után a kiállításon avattak bajnokot az autósport rajongói. A Vásárközpont a kiállítások után is nyitva tart, s a jövő évi első kiállításaival párhuzamosan is üzemelteti Budapest egyik legnagyobb fedett, a nagyközönség számára is szórakozási lehetőséget biztosító műjegét.

A sielok.hu idén is saját standdal jelent meg a Hó-Shown, 22 négyzetméteren. Itt mutattuk be fotópályázatunk nyertes képeit és az "Így síeltem" című gyermekrajz rajzpályázatra eddig beérkezett rajzokat. A vásáron 2 forgatócsoportunk is dolgozott, az elkészült 3 videót a cikk alati kapcsolódó linkekre kattintva lehet megnézni!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.