15.000 látogató jött el a jubileumi Hó-Showra

2010.11.16.

15.000 látogató jött el a jubileumi Hó-Showra A szokásosnál 5000-rel kevesebb látogató jött el az idei Hó-Show-ra. A kiállításokon 200 kiállító mutatta be termékeit és a vasárnap estig tartó programokon 15.000 látogató vett részt. Hatvan értékes ajándék talált gazdára a vásár látogatói között, amelyekkel naponta 20 jegyvásárlót leptek meg a szervezők.
h i r d e t é s
A Hó-Show+ sokkal többeket is érintő, s egészen február 27-ig prolongált attrakciója a "C" pavilonban megépített 1800 négyzetméteres műjégpálya, amely a sportolók, iskolai csoportok számára délelőtt, a nagyközönségnek délután tart majd nyitva. A koripálya már most számos Hó-Show+ program helyszíne volt, szinkronkorcsolyások bemutatója, jégtánc- és műkorcsolya bemutatók, hokimeccsek, sőt curling küzdelmek is zajlottak a jégen.

Pénteken a megnyitón a SPA & Wellness háziasszonya, Béres Alexandra köszöntötte a vendégeket, majd szakmai eseményekre is sor került. Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és Ganczer Gábor, a HUNGEXPO Zrt. vezérigazgatója. A tervezett stratégiai együttműködés keretében a társaságok számos eszközzel fogják segíteni egymás szolgáltatásainak népszerűsítését. Ugyancsak ekkor újította meg – immár harmadszor - együttműködési megállapodását a Hungexpo Zrt. és a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége. A három évre szóló megállapodás értelmében az utaztatók érdekképviselete szakmai tanácsadást nyújt az Utazás illetve a Hóshow+ kiállítások megrendezéséhez, ennek fejében a MUISZ-tagok ezen a két vásáron kedvezményben részesülnek a kiállítói díjakból. A sportszerkereskedő cégek hozták a léceket, korcsolyákat, hódeszkákat, és mindent, ami a téli sportokhoz kell. Rendkívüli síutak ajánlatával érkezett a díszvendég Ausztria, de Szlovákia és Franciaország is bőséges kínálattal fogadta az érdeklődőket.

A színpadon egymást érték a divatbemutatók, a hazai síterepek bemutatkozó filmjei, fittness bemutatók, sőt üdülés-árverések, amelyeken értékes utak kerültek jutányos áron kalapács alá. A téli sportok kiállítása mellé most kilencedik alkalommal sorolt be a SPA&WELLNESS, amely egész sor szépségápolási és egészség megőrzési programmal kedveskedett hölgyeknek és uraknak.

Rimovszky szépségszalon, Avon Szépségsziget, Egészségsziget, Curves klub is várta közönséget. A helyben ajánlott kúrák mellett a wellness turizmus hazai lehetőségeiről is részletes tájékoztatás nyújtottak a kiállítás standjain.

A HÓ-SHOW legszebb standja címet 50 m2 feletti kategóriában a Szlovák Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal standja érdemelte ki a szervezőktől, 50 m2 alatti kategóriában a Franciaország standja lett a győztes. A SPA&WELLNESS kiállításon 50 m2 felett a szlovák Acare cég standja, az 50m2 alatt pedig a Spa Hungary Holding Zrt. részvétele bizonyult a legszínvonalasabbnak.

Most először kapcsolódott szabadidős és életmód kiállítások mellé a TEREPZÓNA. Luxusmárka terepjárók és off-road négykerekesek, valamint az úttalan utakhoz szükséges kiegészítők kaptak helyet ezen a rendezvényen. Az Auto+Motor+Sport Expo szintén a Terepzóna része volt, s ezen az autó és motorsportok csaknem valamennyi kategóriáját képviselte egy-egy kiállító. Stílszerűen, a kiállítás zárónapjára a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba érkezett a hazai tereprally bajnokság utolsó futamának mezőnye is. A szuperfinálé után a kiállításon avattak bajnokot az autósport rajongói. A Vásárközpont a kiállítások után is nyitva tart, s a jövő évi első kiállításaival párhuzamosan is üzemelteti Budapest egyik legnagyobb fedett, a nagyközönség számára is szórakozási lehetőséget biztosító műjegét.

A sielok.hu idén is saját standdal jelent meg a Hó-Shown, 22 négyzetméteren. Itt mutattuk be fotópályázatunk nyertes képeit és az "Így síeltem" című gyermekrajz rajzpályázatra eddig beérkezett rajzokat. A vásáron 2 forgatócsoportunk is dolgozott, az elkészült 3 videót a cikk alati kapcsolódó linkekre kattintva lehet megnézni!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.