Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megnyitott az első hócsúszda-pálya a Mátrában!

2009.02.18.

Megnyitott az első hócsúszda-pálya a Mátrában! Kaland, izgalom, sebesség! A Sípark idei újdonsága nagyszerű kikapcsolódást nyújt az egész családnak! A Hütte mellett kialakított hócsúszda-pályákat az erre a célra kifejlesztett SnowTubing csúszkákkal lehet igénybe venni.
Az időjárás kedvező volt a hétvégén és hóágyúzással megépítettük az egy méter magas hófalakat! A 2 sávos pályarendszer 130 m hosszan halad lefelé, majd a bátor vállalkozók mozgójárdán juthatnak vissza a pálya tetejére. Igazi bátorságpróba a jégvályúban 40-60 km-es sebességgel lefelé száguldani a kettős S kanyarban, majd a külső parabola ívre felfutni. Az 5 és 10 menetes jegyek ára: 2000 Ft illetve 3000 Ft, melyek a lift használatot és a gumifánk kölcsönzési díját is tartalmazzák. Fontos: a tubing pálya csak 6 éves kortól, 120 cm-es testmagasságtól vehető igénybe, síbakancsban nem használható és kizárólag egy személy ülhet "hófánkban" ! A Snowtubing Észak-Amerikából származik, onnan került át az európai térségbe, ahol sorra nyitnak a jobbnál jobb pályák!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.