Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ma délben nyit a visegrádi Nagyvillám Sípálya!

2015.12.31. sielok.hu

Ma délben nyit a visegrádi Nagyvillám Sípálya! A tervezettől egy nappal korábban, ma délben kinyit a Nagyvillám Sípálya Visegrádon. Egy kék pálya és a mellette lévő tolókaros felvonó fog üzemelni ma 12-16 óráig. Éjfélkor pedig pezsgőt kortyolgatva nézhetjük a hóágyúzást.
A magyarországi síterepek közül elsőként a visegrádi Nagyvillám Sípálya nyit ki, már ma déltől várják a csúszni vágyókat. A várva várt lehűlésnek köszönhetően éjszaka beindították a hóágyúkat.
5 cm hóval és napsütéssel várják a csúszni vágyókat
5 cm hóval és napsütéssel várják a csúszni vágyókat
Jelenleg 5 cm hótakaró fedi az 1/a pálya alsó részét. Ezen a pályán lehet ma csúszni, valamint a tolókaros C felvonót is üzembe helyezik. Nyitva lesz a sí és snowboard kölcsönző, valamint a büfé és melegedő is.

A sípályához vezető út jól járható és egész délutánra napos időt jósolnak. A felvonó 12-16 óráig fog üzemelni, a kedvezményes jegyár egységesen 500 Ft lesz.
Egész éjjel mentek a hóágyúk a visegrádi sípályán
Egész éjjel mentek a hóágyúk a visegrádi sípályán
Hangulatos szilveszteri élményben lehet része annak, aki éjfél körül a pályára látogat, pezsgőt kortyolgatva nézheti a hóágyúzást a melegedőből.

Holnap, az újév első napján, reggel 9-re tervezik a nyitást és 17 óráig lehet csúszni, esti sí a hóágyúzás miatt egyelőre nem lesz.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.