Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ma délben nyit a visegrádi Nagyvillám Sípálya!

2015.12.31. sielok.hu

Ma délben nyit a visegrádi Nagyvillám Sípálya! A tervezettől egy nappal korábban, ma délben kinyit a Nagyvillám Sípálya Visegrádon. Egy kék pálya és a mellette lévő tolókaros felvonó fog üzemelni ma 12-16 óráig. Éjfélkor pedig pezsgőt kortyolgatva nézhetjük a hóágyúzást.
A magyarországi síterepek közül elsőként a visegrádi Nagyvillám Sípálya nyit ki, már ma déltől várják a csúszni vágyókat. A várva várt lehűlésnek köszönhetően éjszaka beindították a hóágyúkat.
5 cm hóval és napsütéssel várják a csúszni vágyókat
5 cm hóval és napsütéssel várják a csúszni vágyókat
Jelenleg 5 cm hótakaró fedi az 1/a pálya alsó részét. Ezen a pályán lehet ma csúszni, valamint a tolókaros C felvonót is üzembe helyezik. Nyitva lesz a sí és snowboard kölcsönző, valamint a büfé és melegedő is.

A sípályához vezető út jól járható és egész délutánra napos időt jósolnak. A felvonó 12-16 óráig fog üzemelni, a kedvezményes jegyár egységesen 500 Ft lesz.
Egész éjjel mentek a hóágyúk a visegrádi sípályán
Egész éjjel mentek a hóágyúk a visegrádi sípályán
Hangulatos szilveszteri élményben lehet része annak, aki éjfél körül a pályára látogat, pezsgőt kortyolgatva nézheti a hóágyúzást a melegedőből.

Holnap, az újév első napján, reggel 9-re tervezik a nyitást és 17 óráig lehet csúszni, esti sí a hóágyúzás miatt egyelőre nem lesz.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.