Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar riderek is indulnak a Fridge Fesztiválon

2011.10.28. 2011.11.09. | frissítve: 2011.11.09.

Magyar riderek is indulnak  a Fridge Fesztiválon Szigeti Viktor, Liptay Dávid, Trso Lukács Lego és Csanaky Péter is versenybe száll a november 10. és 13. között megrendezésre kerülő Monster Energy Fridge Fesztiválon. Ridereink különleges trükkökkel készülnek a City Jump megmérettetésre, amelyet veszélyes, ugyanakkor izgalmas kihívásnak tartanak.
4 nap, egy 35 méter magas rámpa, 200 tonna hó: idén november 10. és 13. között ismét megnyitja kapuit Magyarország egyetlen téli extrém fesztiválja, a Monster Energy Fridge. A havas rendezvényen idén is a világ legjobb snowboard és free ski bajnokai versenyeznek, s köztük négy magyar rider, Szigeti Viktor, Liptay Dávid, Trso Lukács Lego és Csanaky Péter is képviseli hazánkat.

Szigeti Viktor már tavaly bemutatkozott a fesztiválon, és a legjobb magyarként az 5. helyen végzett. A mindössze 18 éves tehetség 2005-ben tűnt fel a Ridehouse háziversenyén, s azóta, több junior bajnoki címmel a háta mögött, a felnőtt mezőnyben is kipróbálta magát. A 2010/2011-es szezonban részt vett az Európa Kupa sorozaton, ahol összesítésben, Slopestyle-ban 2., míg Big Air-ben 3. lett. Liptay Dávid régóta elismert színfoltja a hazai és külföldi elitnek. Többszörös magyar bajnok, Európa- és világkupa sorozatokon, világbajnokságon és az olimpia előszobájaként emlegetett Universiadé versenyeken sorra éri el a jobbnál jobb eredményeket. Most a Fridge-n bizonyíthat. Az idei fesztiválon Free Ski versenyzőink is beveszik a tízemeletnyi magas rámpát, és Trso Lukács Lego valamint Csanaky Péter is indul a kategóriában. A kétszeres Big Air és négyszeres Slopestyle magyar bajnok Lego 2009-ben a European Open mezőnyében 86. helyen végzett, amellyel történelmet írt, hiszen ő volt az első magyar induló az Openen. A Monster Energy versenyzője dupla szaltókkal készül a Fridge szombati napjára Csanaky Péterrel egyetemben, aki a tavalyi Fridge-n, kategóriája legjobb magyar indulójaként a 32. helyen végzett. Petkó az év nagy részében a Freeski Maffiával járja a világot, és a csapattal fejleszti, gyakorolja és filmezi az újabb trükköket, így minden bizonnyal látványos bemutatót tart majd a budapesti havas fesztiválon. Az idei Monster Energy Fridge Fesztivál további különlegességekkel is készült: a rendezvény ugyanis beköltözik a frissen felújított, gyönyörű Városligeti Műjégpálya területére, ráadásul az új helyszínen megrendezésre kerülő verseny csatlakozott a TTR sorozathoz is.

Bővebb információk a fesztiválról: www.fridge.hu
KOMMENTEK
dudasszilvia | 2011.11.02. 14:55:13
GRATULÁLOK A MEEX CSAPATÁNAK!!!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.