Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistván: két új pálya nyílik csütörtökön a Síparkban

2020.01.08. Sípark.hu

Két újabb pálya és a második oktatóterasz is megnyílik csütörtöktől Mátraszentistvánban. Így már összesen 2,7 km pályával és 6 sílifttel, köztük a Panorámalifttel működik a Sípark.
A technikás, piros 3-as, hegytetőről induló pályára két nap leforgása alatt készítettek havat. Ezzel párhuzamosan a kanyargós 5B, szerpentinpálya is behavazódott, ahol újabb útvonalon lehet a völgybe siklani a hüttétől.

Nappal is -2 fok körüli hőmérsékletben, napos időben, kiváló hóviszonyok közt várják a síelőket. Az átlagos hóvastagság 35-65 cm, a pályák teljes szélességében.

Hétköznapokon és a péntek, szombati esti síelés alatt kedvezményes a síelés, esténként pedig az összes kivilágított sípálya működni fog.

A tervek szerint folyamatosan hóágyúznak ahogy az időjárás engedi, hogy további hótartalékokat képezzenek és ezzel együtt újabb pályák megnyitása is tervben van. Minden perc értékes a hókészítésben, ezért nyitvatartás alatt, napközben is üzemelhetnek a hóágyúk. Mindent megtesznek azért hogy a lehető legtöbb pálya, a lehető legjobb minőségű hóval üzemeljen.
A 3-as pálya nappal
A 3-as pálya nappal
A 3-as pálya villanyfény mellett
A 3-as pálya villanyfény mellett
Mai webkamera kép
Mai webkamera kép
Képek: Czímer Tamás fotóriporter / Heves Megyei Hírlap és Sípark Mátraszentistván
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.