Menü ≡

Békés felvonulás lesz a turizmusban dolgozókért

2020.09.10. | Szerző: sielok.hu
"Mentsük meg a turizmust!" szlogennel békés felvonulást szervez 2020. szeptember 11-én a turisztikai szektor facebookon szerveződött érdekképviselete Budapesten.
h i r d e t é s
Az utazási korlátozások miatt elképesztően nehéz helyzetbe kerültek az utazási irodák tulajdonosai és alkalmazottai, az autóbuszos vállalkozók, buszvezetők, idegenvezetők, rendezvényszervezők, a légiközlekedésben, szállodaiparban és vendéglátásban dolgozók. Már sokan elvesztették az állásukat, vállalkozások jövője és családok megélhetése került veszélybe.

A hangsúlyozottan békés és politikamentes demonstrációval a turizmus nehéz helyzetére, a turisztikai munkahelyek megtartásának fontosságára igyekeznek felhívni a figyelmet a szervezők, akik azt kérik a résztvevőktől, hogy hozzanak magukkal egy bőröndöt, az utazást jelképezve. A X. kerületi EXPO Congress Hotellel szembeni parkolóba várják a közvetlenül érintetteket délután 3 órára. A szimpatizánsokat pedig 16 órára a Hősök terére.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A demonstráció teljes ideje alatt figyelembe kell venni a kormány által előírt aktuális járványügyi szabályokat: mindenki hozzon magával és viseljen szájmaszkot!

További részletek a "Demonstráció a Turizmus megmentésért, a Turisztikai Szektor munkahelyeinek megtartásáért" c. Facebook eseményben.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »