Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

65 cm hó és téli időjárás Nassfelden!

2011.12.28.

Igen jó körülmények várják jelenleg a síelőket és a snowboardosokat Karintia legjobb síterepén, Nassfelden. Nassfeld teljes mértékben felkészült az ünnepekre: 65 cm hótakarót mérnek, és december 26-tól az összes felvonót üzembe helyezték.
A több mint 100 kilométernyi pályarendszer - köztük a 7,6 km hosszú "Carnia" lesiklópálya is - tökéletes állapotban van, és a stabil időjárási viszonyoknak köszönhetően kellemes téli hőmérséklet, napsütés, és némi havazás is ígérkezik az elkövetkezendő napokra.

Nassfeld Budapesttől kb. 560 km-re található, majdnem végig autópályán megközelíthető, Karintia legnagyobb síterülete: összesen 30 sífelvonóval rendelkezik, amelyekkel 110 km hóbiztos pálya síelhető be. A régió Ausztria tíz legjobb síterülete között szerepel! Az Alpok leghosszabb kötélpályája, a Millenium Express kényelmes és biztonságos kabinos sífelvonóval a csupán 17 perc alatt feljuthatunk 1919 m tengerszint feletti magasságra, a havas csúcsok birodalmába. Nassfelden szívesen látják a magyar vendégeket. Ezt bizonyítja, hogy a régió külön magyar Nassfeld Irodát hozott létre Budapesten, ahol 5% kedvezménnyel vásárolhatják meg az utasok a síbérletet. További infó kérhető a magyar@nassfeld.at e-mail címen.
KOMMENTEK

Szállástippek
Arena Franz Ferdinand csillagcsillagcsillagcsillag
Nassfeld egyik legújabb szállodája közvetlenül (100 m) a síterep völgyállomásánál várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Wellness részleg fűtött bel- és kültéri medencével, szaunákkal, gyermekeknek 140 m2-es játszóbirodalom, mászófal!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Sonnenalpe
2023/24-es síszezonra elkészült prémium, saját szaunás apartmanok Nassfeld - Sonnenalpe részén, 1500 méteres magasságban, a sípályák mellett találhatóak! Apartmanok a 4 fős 2 hálószobásoktól egészen a 16 fős 6 hálóval felszereltekig.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.