Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nosztalgia gyepsíverseny lesz szombaton

2011.08.01.

Nosztalgia gyepsíverseny lesz szombaton Az idei szezon rendhagyó folytatásaként, a B-A-Z Megyei Sí Szövetség meghirdeti a "Nosztalgia" Gyepsíversenyt! A verseny 2011. augusztus 6-án szombaton 11 órakor kezdődik a Miskolc közeli Nyékládházán, a Perge-dombon. A versenybíróság elnöke és pályatűző: Dr. Kékesi Tamás.
Korcsoportok: Gyermek: 2002- Serdülő: 1996 - 1999, ifi: Felnőtt: -1990. Egy korcsoport legalább két induló versenyző esetén érvényes. Ennek hiányában a következő korcsoporttal összevontan történik az értékelés.

A győztesek kupa és oklevél, a 2., 3. helyezettek érem-, és oklevél díjazásban részesülnek. Az abszolút versenyt külön is értékeljük. Amatőrök és igazolt versenyzők együtt szerepelnek. Előzetes nevezést elektronikus formában legkésőbb a verseny előtti nap 20:00 óráig a tomkekesi@gmail.com címre kérjük elküldeni.

Pótnevezést a helyszínen, a verseny indításáig elfogadunk. A rajtsorrend megállapításához az előzetes nevezés, valamint a MSíSz hivatalos rangsora az irányadó. Érdeklődni lehet a 06 20/5669566 telefonszámon. Nevezési díj nincs. A részvétel feltétele a Magyar Sí Szövetség szabályainak betartása, valamint a baleseti és vagyonbiztonsági felelősség vállalása.

A rendezést és a lebonyolítást a BAZSíSz és a Bánkút SK Versenyszakosztály önkéntesei végzik. Különböző méretű, Rollka típusú gyepsít szükség esetén a versenyre és az ehhez kapcsolódó edzésre, melegítésre szükség esetén biztosítunk. A lejtő enyhe, kezdő és tapasztalt gyepsíelőknek egyaránt megfelel. Minimum felszerelés: téli sícipő, síbot, hosszú sportruházat, lehetőség szerinti védőfelszerelés (bukósisak, párnázott nadrág, térd- és könyökvédő, munkakesztyű, esetleg motoros felsőtest-védő ajánlott). A pályatűzést szolgáló benzinmotoros liftet csak saját felelősségre és saját fenékszíjjal, valamint leoldható (kb. 1 cm nyílású) kutacskampó használatával (ill. erős kesztyűvel…) lehet igénybe venni. A pálya mellett aszfaltos szervizúton autóval is megoldható a rendszeres feljutás.

A versenybíróság döntéseivel szemben a verseny lezárása előtt lehet írásban óvást emelni a versenybíróság elnökénél. A rajtszám helyszíni visszaszolgáltatása minden résztvevő kötelessége, melyet ellenértékdíj terhel.

A rendezőség az esetleges programváltozás jogát fenntartja, ezzel kapcsolatos sürgős információkat a MSíSz címlistáján szereplő alpesi versenyszakosztályok e-mail címére, illetve a nevezésben megadott elérhetőségekre továbbítunk legkésőbb az előzetes nevezési határidő lezárásáig.

Minden résztvevőt és érdeklődőt szeretettel várunk.
Dr. Kékesi Tamás sk.
A BAZSíSz elnöke

A verseny helyszínének megközelítése:
A miskolci bekötő M30-as autópályáról 1.) Budapest felől a 3-as út felé Emődnél, 2.) egyéb irányból a 35-ös úton közvetlenül Nyékládháza felé kell letérni. A 3 - 35 főutak kereszteződésénél van a Delta Étterem, ahol igény szerint 9.30-kor találkozhatunk. Innen Miskolc-Mályi felé, a Nyékládháza végénél kialakított forgalomlassító szigetnél kell a domb felé elkanyarodni, a temető mellett. A szőlőskertek között át kell menni a dombon, és már látszik is szemben a következő domboldal, ahol a gyepsíterep van.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.