Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Október 13-án nyit a Semmering-alagút

2004.10.01.

Október 13-án nyit a Semmering-alagút Az október 12-i ünnepélyes átadás után 2004. október 13-án nyitják meg a forgalom előtt a Semmeringet elkerülő alagutak harmadik, Maria Schutz és Spital közötti szakaszát - tudtuk meg az Osztrák Autópálya Társaság (ASFINAG) illetékes mérnökétől.
Mostantól tehát a Murau felé autózóknak nem kell megmászniuk a jelentős időkiesést jelentő Semmering-hágót, hanem az S6-os autópályán folyamatosan folytathatják útjukat Stájerország felé. Az összesen 3x2 új alagút teljes hossza 14,5 km, melyből a Tunnel Semmering 2 x 3.490 méter, a Tunnel Steinhaus 2 x 1.870 méter, a Tunnel Spital pedig 2 x 2.514 méter hosszú. A beruházás 360 millió euróba került.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Sporthotel am Semmering csillagcsillagcsillag
Semmering - Zauberberg sípályái mellett, Stuhlecktől pedig kb. 6 km-re található ez a 3 csillagos szálloda. Wellness: medence, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Althammerhof
Az Althammerhof modern, 60 m²-es jól felszerelt apartmanokat kínál egy családi juhtenyésztő farmon, Semmering-Hirschenkogeltől kb. 13 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Gesslbauer
45 ágyas családi fogadó nagyjából félúton Semmering-Stuhleck (2,5 km) és Semmering-Hirschenkogel (3 km) között. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, szauna, pihenőterem és sószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.