Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Pénteken esti síeléssel nyit Visegrád

2016.12.15. | Szerző: Gutbrod Rezső
2016. december 16-án pénteken, 17 órától megkezdjük a síszezont (azaz október 1-én nyitott már a műanyag pályánk). Az előző hóágyúzásból még jelentős felületünk maradt, valamint már 3 éjszakát újra tudtunk dolgozni, így szépen gyarapodik mini gleccserünk.
Pénteken az 1/A (fő hóágyús) és bébi pályák fognak üzemelni 17-21 óráig, aztán tovább folytatjuk gőzerővel a hógyártást további pályák (2/A) megnyitásának érdekében.

Fontos, hogy az elkészült pályák egyenletesen be vannak hóágyúzva, de még ratrakolni nem tudtunk, az első sízők deszkások még találkozhatnak némi felületi egyenetlenséggel a pályán, de ez csak a korán érkezők fogják észrevenni. Jó hír, hogy az állapotokra és nyitásra tekintettel, csak 1000Ft-ba kerül a jegy, ami egységes lesz, tehát ebből már nem tudunk további kedvezményt adni.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Fejlesztéseinkről röviden:

- Megvan 9. sífelvonónk (I jelű), mely az új síiskola területen fog üzemelni(köteles lift, csak a sí és snowboard iskola használja), a már meglévő tolókaros felvonóval (F) együtt a 3/B pályán került elhelyezésre. Az őszi időszakban üzemelő műanyag pályánk felületét megdupláztuk (teljes hosszban a 2/A, és bébi pályán), így hóhiányos időszakban is tudunk jelentős felülettel működni.

- 1/A pálya ugrató sora hullámmá alakítva a jobb használhatóság és karbantartás (ratrakolás) érdekében.

- Új büfé, megújult kínálattal, dupla nagy kiadó ablakkal, valamint egy teljesen új, a hátsó teraszon épült, külső részleggel, hogy az alapvető dolgokért ne kelljen sorban állni.

- Sí és snowboard kölcsönző megújult, megnövelt készlettel, profi Nordica lécekkel és bakancsokkal.

- Snowpark új elemekkel, nagy ugratóval, külön Doppelmayr tányéros lifttel.

- Megnövelt parkoló felület, szükség szerint irányítással, hogy minél többen férjenek el a látogatott hét végéken.

- Profi lánctalpas hómaró bevetése a felvonó nyomvonalak, bébi pálya és snowtubing (hófánk) pályák behavazására.

A szűkös telek után ennyi sikeredett! Egyelőre csak a vendégek által megvett jegyekből tudunk gazdálkodni, így várunk minél több látogatót, hogy minél tovább működhessen mini gleccserünk a Nagy Villám-hegy árnyékában, a Fellegvár szomszédságában. További fejlesztéseink nagymértékben függnek az esetleges állami támogatástól, melyhez nagy reményeket fűzünk.

Várunk mindenkit, a csodálatos Visegrádon, továbbra is szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 8 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.