Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pow(d)er-Opening a Mölltal-gleccseren

2013.10.14. austria.info

A forró nyár után felfrissít és erővel tölt fel a porhó, a partik és a „test the best“ a Mölltali-gleccseren. A 3122 méter magas Mölli Karintia egyetlen gleccser síterülete – és az egyik leghóbiztosabb terület egész Ausztriában.
A korai fecskék, akik szeretik az Ausztria déli részén található gleccsert és a napsütést, októbertől Karintia egyetlen gleccser síterületén találkoznak. A Möllin rendezett nyitóbulik alkalmával lehetőségünk nyílik kipróbálni a vezető sportszergyártók legújabb fejlesztéseit és belekóstolhatunk különféle könnyed rendezvények és forró partik hangulatába 3000 méteres magasságban.

A Mölltal Opening (2013. október 18-20.) ideális nyitánya a télnek meglepetésekkel a carvingpályán és kiváló ajánlatokkal a családok számára. Rögtön ezután következik a Powder Opening (2013. október 26-29.) látványosságokkal a pályán, egy esti partival és csodás gyermekprogrammal. A legkiválóbb téli élvezetekkel kecsegtet az Intersport Opening (2013. november 16-17.): tesztek, DJ-k és „Sun and Fun“ minden mennyiségben.

A nyitóprogramokat október közepétől november közepéig a Panoramarestaurant Eissee látja el finomabbnál finomabb falatokkal. Ausztria legmagasabban fekvő télikertje 2800 méteres magasságban szolgálja fel a különleges opening menüt, rálátással a Hohe Tauern 30 háromezres csúcsára.

A nyitószezonban Flattach és a Mölltal-gleccser között transzferjárat közlekedik.
KOMMENTEK

Szállástippek
Alpenhotel Badmeister csillagcsillagcsillag
Az Alpenhotel Badmesister a mölltali síterephez legközelebbi szálloda. Kellemes környezetben, nagy parkkal, félpanziós ellátással és számos wellness szolgáltatással (panorámaszauna, finn szauna, gőzfürdő, relax szoba) várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenblick Panzió
Hangulatos, kényelmes, családbarát panzió és apartmanház a gleccser sífelvonójától csupán 7 km-re, Flattach városkában. Az ingyenes síbusz megállója a háztól 70 méterre áll meg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Kärntnerhof csillagcsillagcsillag
Mallnitz központjában helyezkedik el a 3 csillagos Hotel Kärntnerhof, melynek felújított 2-4 ágyas hotelszobái és 2-10 személyes apartmanjai kényelmes szálláshelyet kínálnak. Ingyenes szauna és infrakabin használat!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.