Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Puskát ragadott a színész a síszövetség standjánál

2014.05.27. Gémes Renáta

Sílécet nem csatolt, de a lövészetet kipróbálta Hujber Feri a Nagy Sportágválasztón. A rendezvényen, melynek a Merkapt sportközpont adott otthont, a síugrás volt az egyik legnépszerűbb sport a gyerekek körében.
A legnagyobb sikert a mini síugrósánc aratta.
Nem először vett légpuskát a kezébe a színész, de azért rutinos lövésznek még nem mondható. Épp ezért örült annak, hogy a Magyar Sí Szövetség standjánál felfrissíthette tudását. Kiderült, hogy kiválóan lő.

A lövészetéről készült videó itt található:

"Van ennek a sportnak egy érdekes hatása, megmutatja, milyen állapotban van az ember. Ha nyugodt vagy és helyén van a lelked, akkor a lövészet is jól megy. Ha nem vagy rendben, akkor úgyis össze-vissza fogsz kapkodni. Nagyon szeretem azokat a sportágakat, amikben összpontosítani kell. A sízés eddig kimaradt az életemből, egyszer egy dombról 4-szer lecsúsztam, de az nem mondható nagy teljesítménynek. Eddig nem volt senki, aki elvitt volna, de nagyon szeretném kipróbálni" – mondta a színész.

A teljes interjú videója itt:

Hujber Ferin kívül is sokan éltek a lehetőséggel, és kipróbálták a lövészeten kívül a síugrást, a sífutást és az alpesi sízést is. Páratlan élményeket szereztek a sportoló-palánták többek közt a műanyag sífutópályán, volt olyan aprócska, ám lelkes vállalkozó is, aki épp, hogy csak megtanult járni, de már a sífutó lécek felé vette az irányt.

A legnagyobb sikert a síugrósánc aratta, ahol - csakúgy, mint valamennyi sportági helyszínen - edzői és sportinstruktori jelenlét mellett ugorhattak a gyerekek. Ehhez ingyen kaptak lécet és sisakot.
Aki most lemaradt, az szeptemberben pótolhat, akkor nyílik lehetőség újra a nagy sporttalálkozóra Budapesten, a Merkapt Maraton Sportközpontban.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.