Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rekord hétvége volt a Síparkban

2012.01.31. Sípark.hu

Rekord hétvége volt a Síparkban Rekord hétvége volt minden tekintetben a Síparkban. Az összes hóágyúzható pálya nyitva: 1 fekete, 3 piros és 5 kék jelzésű. A hóréteg átlagosan 60-80 cm és a hétvégén debütált a hóágyúzott fekete pálya is. Bizony, teljes széltében és hosszban nyitva az egyes pálya.
Az országban elsőként hóágyúztuk és adtuk át a síelőknek a fekete szakaszt. Ezzel együtt a teljes besíelhető pálya már 3,5 kilométerre nőtt! A kiváló minőségű sípályák, messziről is vonzzák az embereket. A Síparkra kitehettük volna a megtelt táblát, ugyanis, két nap alatt négyezer vendég érkezett, ez volt a legzsúfoltabb hétvége eddig a síszezonban. Sajnos némi üröm is becsúszott a jó hangulatba, mert az egyik felvonónk elromlott. Szlovák szakemberek érkeznek hétfőn, hogy megjavítsák a nagy tányéros liftünket. Ebből adódóan a sorban állás is megnőtt, gyakran meghaladta a 10 percet is napközben.
Az esti síelés azonban tökéletes volt. Egy rövid pályazárás után, már frissen ratrakolt havon lehetett csúszni. Nagy kedvenc az idei fejlesztések között kivilágított hármas (piros) pályánk. A gyerekek kedvence a hócsúszda pálya is egész nap üzemelt. Meglepően sokan, kimondottan csak azért jöttek, hogy ezt a szerkezetet kipróbálják. Az új síbicikli és a sportszánkó is nagy sikert aratott, pedig nem könnyű irányítani ezeket.

A héten folytatódik a hideg időjárás, ráadásul újabb havazás is érkezik majd a hétvégén. A legfrissebb modellfuttatások szerint, akár fél méter friss hó is hullhat péntektől, addig viszont szikrázó napsütés lesz a hegyen! A Sípark minden nap 9:30-tól 16:30-ig tart nyitva.

A képre kattintva gyönyörű éjszakai felvételek láthatsz a kivilágított sípályákról. Jól látszódik a vastag és kezelt hótakaró a pályákon valamint a fekete pálya hóágyúzása.
KOMMENTEK
tkovacs | 2012.02.03. 11:19
A sorbanállás szörnyű volt 20-30 perc, többet hétvégén nem megyek el, amúgy a pálya rendben volt.

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.