Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming régióban ingyenes wifi várja a vendégeket

2011.11.11. 2012.01.02. | frissítve: 2012.01.02.

Schladming régióban ingyenes wifi várja a vendégeket Az idei téli szezontól a Schladming-Dachstein régióban ingyenes wifi kapcsolat áll az üdülővendégek rendelkezésére a sípályán, a szállodákban és az aprés-ski bulik helyszínein egyaránt. Ezentúl szinten minden hüttében bejelentkezhetünk a Facebookra, e-maileket küldhetünk és szörfözhetünk az interneten.
Stájerországban különleges "online-eldorádó" várja a vendégeket: az egész Schladming-Dachstein üdülőrégióban ingyenes vezeték nélküli hálózat áll a vendégek rendelkezésére, akik így szörfözhetnek az interneten, letölthetik az e-maileket és a Facebookon vagy a Twitteren keresztül megoszthatják a barátaikkal mobiltelefonnal készített aktuális fotóikat is. A próbaüzemre már az előző téli szezonban sor került. Ebből kiderült, hogy a vendégek előszeretettel használták az ingyenes wifi kapcsolatot: tesztidőszakban a legtöbbször letöltött oldalak a Facebook, a Google, és a Youtube voltak. A vendég így tájékoztatták barátaikat az üdülésükről, és ezáltal kedvet teremtettek az otthon maradtaknak a Schladming-Dachstein régióban töltött téli üdüléshez.

Valamennyi vezeték nélküli kapcsolódásra alkalmas eszköz, mint például laptop, okostelefon vagy touchpad megtalálja az ingyenes hálózatot, ehhez összesen több mint 150 wifi állomás áll rendelkezésre. Nincs szükség jelszóra sem, elég egyszer bejelentkezni, a következő használat esetén az internet már automatikusan használható.

"A közeljövőben a régió 1000 szállásadójából, 100 vendéglátó egységéből, üzletéből és 21 településéből minél többnek csatlakoznia kell a kezdeményezéshez", meséli Hermann Gruber, a Schladming-Dachstein régió turisztikai hivatalának igazgatója. "Ezzel eleget tehetünk a vendégek elvárásának, akik nyilvánosan használható, mobil internetkapcsolatra vágynak, valamint növelhetjük a régió vonzerejét is."

Az első wifi állomások a 2011 januárjában rendezett Nightrace alkalmával már kiállták a főpróbát. A Schladmingban rendezett világkupafutam nézői és az azt követő parti résztvevői százával használták a Planai környékén elérhető vezeték nélküli internetkapcsolatot. A felhasználók magas számának ellenére a hálózat tökéletesen működött. Így Schladming a 2013-as alpesi sí-világbajnokságra az internetkapcsolat terén is felkészülten várja majd a látogatókat.
KOMMENTEK

Szállástippek
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.