Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Indul a SíRiporter Blog!

2014.01.07. Biró Ágnes

Indul a SíRiporter Blog! Bemutatjuk minden hóimádó és lécen sikló új kedvenc olvasnivalóját, a Síelők.hu legújabb tartalmát: a SíRiporter blogot. Mostantól rendszeresen követhetjük Pálinkás Norbert újságíró és amatőr síelő havas élményeit sípályákról, hüttékről és technikai újdonságokról egyaránt.
Ahogy azt már korábban is ígértük, az idei szezon újdonságaként 2014 januárjától látogatható honlapunk legújabb oldala, a SíRiporter blog. A vadonatúj felületen újszerű tartalmakkal, trendi külsővel, sok képpel és izgalmas beszámolókkal várunk mindenkit, aki a téli sportok szerelmese.

A téli szezonban minden héten új tudósítással és különböző témákkal jelentkezik blogunk a síelés világából. Hangsúlyozni kívánjuk, hogy a SíRiporter anyaga a nagyszerű szerző, Pálinkás Norbert személyes és szubjektív, ugyanakkor sokoldalú véleményét és tapasztalatait közvetíti az olvasótábor felé. Így aztán a SíRiporter blogon biztosított a családias hangulat és különösen nagy örömmel várjuk minden olvasó saját meglátását, hozzászólását! A SíRiporter három kedvenc témája a síterepek bemutatása, a hegyi gasztronómia ízlelgetése és persze a sport elhanyagolhatatlan, modern technikájának elemzése. A blogon a "hagyományos", írásos és képes beszámolók mellett rövid, tömör és izgalmas videóanyagokkal is folyamatosan készülünk.

Norbi amellett hogy kiváló újságíró és médiaszakértő, aktív síelőként tagja az Újságírók Nemzetközi Síklubjának. Korábban hazai és nemzetközi televíziózásban dolgozott riporterként, rendezőként és producerként. Telente kb. 50 napot tölt a pályákon - vagy éppen a pályákon kívül, hiszen nagy freeride-fan hírében áll. Kövessétek tehát a SíRiporter blogot és Pálinkás Norbertet, aki minden héten a síelés világának újabb hegyeire és buckáira kalauzol bennünket!
Pálinkás Norbert
Pálinkás Norbert
KOMMENTEK
Petkovics | 2014.01.07. 19:35
nagyon klassz! biztos követni foglak! hajrá Norbi!!!
Hogwash | 2014.01.07. 20:07
...legalábbis holnapSaalbachig!
Koty | 2014.01.07. 20:48
A te szavaiddal élve: Hajrá!
Mona | 2014.01.07. 23:08
Gratulálok! nagyon jó! Régóta készülök erre a terepre, így még inkább kedvet kaptam!
Koedo | 2014.01.09. 13:38
Várom, követem, olvasom!!! ;)
Chopoker | 2014.01.15. 11:12
Várnám, követném, olvasnám!!! ;)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.