Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nem lesz SKI & SNOWBOARD OPENING Söldenben

A TUXMAX GLECCSERFESZTIVÁL egyesíti a két nagy besízőtábort

2015.09.21. sielok.hu

Tizenhét év után lezárult egy korszak a besíző táborok történetében. Nem lesz többet SKI & SNOWBOARD OPENING Söldenben. A nagy látogatottságú rendezvény Hintertux-on, az immár 10. alkalommal megrendezésre kerülő GLECCSERFESZTIVÁL projekt keretében folytatódik TUXMAX néven.
A legnagyobb látogatottságú előszezoni sportesemények egyesítése évek óta mindig napirenden volt, azonban végleges megállapodás a szervezők között csak idén jött létre.
"Hosszú távon nem volt értelme fenntartani a Söldeni besízőtábort egy héttel a Hintertux-on megrendezésre kerülő GLECCSERFESZTIVÁL után. Ez utóbbinak a látogatottsága folyamatosan nőtt, Söldenben pedig a részvételi létszám csökkent. Az elmúlt években a két projekt utasszáma kiegyenlítődött, organikus növekedéssel már nem számolhattunk. A söldeni SKI & SNOWBOARD OPENING egyesítése a hintertuxi GLECCSERFESZTIVÁL programjával megfontolt üzleti döntés volt." - mondta a hír kapcsán Galgóczy Ferenc korábbi utazásszervező.
A sielok.hu kérdésére továbbá megerősítette, hogy sokan szerették volna folytatni a söldeni rendezvényt, de ebben nem kívánt partner lenni.
"A professzionális, megbízható utazásszervezők az én álláspontomat képviselték, vagyis a GLECCSERFESZTIVÁL mellett nem láttak potenciált a söldeni projekt folytatásában. Akik viszont jelentkeztek, azokkal kockázatos lett volna bárminemű együttműködés." - zárta nyilatkozatát Galgóczy Ferenc.

"A tandtsport csoport piacvezető sportszerforgalmazó, megbízható utazásszervező és szakmailag kimagasló síiskola üzemeltetője. A GLECCSERFESZTIVÁL évek óta kiemelkedő rendezvényünk, ahol idén már közel ezer fő részvételével számolunk. Most már magabiztosan kijelenthetjük, hogy abszolút piacvezetők lettünk és a következő években a megszerzett pozíciónkat tovább fogjuk erősíteni. A korábban Söldenben együttműködő partnerek már csatlakoztak hozzánk, például a Burton snowboard megateszt is Hintertuxon lesz elérhető." - mondta Tóth Etre a tandtsport csoport vezetője.

A TUXMAX Gleccser Fesztivált 2015. október 21-25. között rendezik meg a Hintertux gleccseren.

Bővebb információ: tuxfesztival.hu

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.