Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új SWISS járat Budapest és Genf között

2008.09.03. 2008.10.26. | frissítve: 2008.10.26.

Új SWISS járat Budapest és Genf között A SWISS légitársaság hálózati bővítésének köszönhetően egy új járat beindítására nyílt lehetőség, amely a Genf – Budapest – Genf útvonalon fog közlekedni. A járat elsősorban a Franciaországba és a Nyugat-Svájcba tartó síelőknek kedvez majd.
Az új járat első indulására 2008. október 26-án kerül sor. Ezzel a lépéssel tovább nő a SWISS járatainak száma Magyarország és Svájc között: a napi három közvetlen zürichi és a heti négy bázeli járat mellett októbertől heti négy alkalommal, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap érhető el közvetlenül Genf. A Budapest - Genf útvonalon a SWISS új, modern Airbus 319 géptípusa közlekedik majd, amely a már jól ismert SWISS minőséget nyújtja a svájci légitársaság utasainak.

A járat indulási időpontja Budapestről 11.50, a repült idő 1 óra 55 perc lesz.

A járatindítás egybeesik a síelési szezon kezdetével is, így az Alpokban található pályák 2 órán belül elérhetők a magyar fővárosból, s a síelést kedvelők kihasználhatják a közeli síparadicsomok adta lehetőségéket. A SWISS továbbra is ingyen szállítja a sífelszerelést, így még kényelmesebb és költséghatékonyabb a téli sportok szerelmeseinek utazása.
A Swiss International Airlines gépe Svájc fölött
A Swiss International Airlines gépe Svájc fölött

További információ: www.swiss.com
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.