Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

David Guetta koncert nyitja a szezont Schladmingban

2009.11.16.

David Guetta koncert nyitja a szezont Schladmingban A világ egyik legjobb lemezlovasa és zenei producere, a 2009-es nyár „slágergyárosa” vendégeskedik december 5-én a schladmingi Planai stadionban. David Guetta és „When Love Takes Over” című nyári slágere garanciát jelent arra, hogy a Planai stadionban fergeteges hangulat vár a szezonnyitó vendégeire.
Pink 2007-es és Kid Rock 2008-as fellépése után idén is a nemzetközi zenei élet egyik kiemelkedő sztárja teszi tiszteletét Schladmingban: David Guetta fellépése jelenti az idei síszezonnyitó éjszakai fesztivál legkiemelkedőbb fénypontját. A december 5-i koncert lesz Schladming életében a valaha volt legnagyobb és legmenőbb house party.

Tiesto és Carl Cox mellett David Guetta is azon kevés dj-k közé tartozik, akiknek az elfogadottsága és rajongói köre már rég olyan méreteket öltött, mint a legmenőbb rocksztároké. A francia származású Guetta, aki már több mint 20 éve dolgozik sikert sikerre halmozva a zeneiparban, képes megtölteni egy 40.000 férőhelyes csarnokot vagy stadiont. David Guetta csak az elmúlt évben több mint 200 városban adott koncertet a világ legkülönbözőbb tájain, több mint 2 millió embernek. A fenomenális dj a YouTube internetes oldalon is megdöntött már minden rekordot: a kattintási rátája nemrég átlépte a 70 milliós határt. A tendencia pedig folytatódni látszik.

Tipp: „David Guetta - élő koncert” ajánlatcsomag
2009. december 4–6. vagy 5–7.

2 éjszaka reggelivel „Bed & Breakfast” szálláshelyen vagy panzióban, kétnapos síbérlet, 2 alkalommal étkezés a Planai menedékházainak egyikében, belépő a szabadtéri David Guetta-koncertre.
Foglalható személyenként 189 eurótól, kétágyas szobában történő elhelyezéssel a buchen@schladming.at e-mail címen.

Bővebb infó: www.schladming.at
KOMMENTEK

Szállástippek
AKCIÓK (2)
Falkensteiner Hotel Schladming csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
4 csillagos Superior szálloda 450 méterre Schladming/Planai sípályáitól. Nagy wellness részleg fűtött beltéri/kültéri medencével, szaunavilággal, fitneszteremmel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.