Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli svájci szezonnyitó a Buddha-Bárban

2013.10.15.

Téli svájci szezonnyitó a Buddha-Bárban Budapesten járt Urs Weber, a Svájci turisztikai hivatal képviselője, aki a Buddha Bar Hotelben tartotta meg idei téli szezonnyitó sajtótájékoztatóját. Örömmel számolt be arról, hogy az elmúlt télen nőtt a Svájcba látogató magyar vendégek száma.
Ami a számokat illeti: a 2012/13-as téli szezonban a magyar vendégek száma 14,5, a vendégéjszakák száma 11,4 százalékkal növekedett. Az összes vendéget tekintve 2,3, illetve 1,3 százalékos növekedést értek el Svájcban. Az idei év első nyolc hónapjában a növekedés tovább folytatódott, a tavalyinál 11,6 százalékkal több hazai vendég 13,6 százalékkal több vendégéjszakát töltött az országban.
Az idei szezonra megjelent kiadványaik között különleges a "My TOP10" kis füzet, melyben a síelés nagyköveteinek számító síoktatók árulnak el titkos tippeket a turisztikai régiókról. Erre egy későbbi cikkünkben még visszatérünk!
A marketingben fontos szerepet tölt be s MySwitzerland.com/winter weboldal, ahol a teljes téli, online kínálatuk megtalálható, kereshető. Nagy hangsúlyt fektettek az applikációk frissítésére, telepítésére is.
Aki kedvező áron szeretne Svájcban éjszakázni, az 222 szálloda széleskörű ajánlatát találja meg a Schweiz Tourismus által kiadott "PreisWerte Hotels" brosúrában. A svájci régiók szerint, jól áttekinthetően tagolt brosúra a vendégek számára a kedvező árú szálláslehetőségek széles tárházát kínálja. Legyen szó vidéki fogadóról, vagy kényelmes városi szállodáról, a vendég az egész országból kereshet magának megfelelő szálláslehetőséget. Egy éjszaka reggelivel egy kétágyas szobában fejenként a kategória függvényében 42 euró (14 szállodában), 54 euró (80 szállodában), 67 euró (100 szállodában) illetve 75 euró (28 szállodában) (50, 65, 80 illetve 90 svájci frank).
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.