Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Teljes gőzzel zárják a szezont a magyarok Kreischbergen

2022.02.18. sielok.hu

Két év kihagyás után végre megrendezésre kerül az 1993 óta március 15-höz köthető Dockyard Havas Szezonzáró, ami az osztrák enyhítésnek köszönhetően teljes pompájában tér vissza. Bajnoki- és kupafutamok síben és snowboardban, aprés ski események és buli magyar DJ-vel várnak a magyarokra a 4 napos hosszú hétvégén.
Senki nem gondolta 2019-ben, hogy a „jövőre Veletek ugyanitt” elköszönést nem csak 2020-ban, de 2021-ben sem tudják beváltani a szervezők a vélhetően legrégibb hagyományokkal bíró és legkomolyabb tömeget mozgató magyar télisport eseményen. A snowboard magyar bajnokságból kinövő muraui összejövetel már sokaknak benne van a naptárjában és idén végre egy 4 napos hétvégén ünnepelhet együtt a havas sportok magyar közönsége.

A szervezők a sí- és snowboard szövetségekkel közösen megrendezendő versenyek kapcsán nagy érdeklődésről számoltak be. „Bő 3 hét van az eseményig és már gyakorlatilag 15 kilométeres körzetben nincs szabad szállás. Aki csak az enyhítések hatására kapcsolt, az könnyen lemaradhat, vagy messzebb kell szállást keresnie. Azzal, hogy zöld lámpát kaptunk a rendezésre, biztossá vált, hogy a profi versenyeken túl a kiegészítő családi havas aprés ski programok, a lécteszt, a sítúra program és az esti magyar bulik is benne lesznek a programban” – számolt be Kun Álmos, a Dockyard Havas Szezonzáró főszervezője.

Országos Snowboard Bajnokság
Országos Snowboard Bajnokság
A március 12-én rajtoló eseményre minden nevező igen kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget kap, ráadásul a kísérők is élhetnek kedvezményekkel. A 4 napos eseménysorozatban snowboard parallel szlalom és boardercross OB, sícross OB, sí GS és snowboard PGS magyar kupa is megrendezésre kerül, de a freestyleosok is kipróbálhatják magukat a slopestyle versenyen. Visszatér a hófoci, lesz O’Neill hegyrefutás és más aprés ski események is érkeznek majd a programok közé. Esténként Juhász Laci, a muraui verseny „rezidens DJ-je” áll majd a lemezjátszók mögött.

Az előnevezés a versenyekre már elindult, ami kedvezményes lehetőséget biztosít a versenyen indulóknak.
Részletes infók, programok, nevezés: www.muraumarcius15.hu
Facebook esemény oldal: www.facebook.com/dockyardhavasszezonzaro/
(x)
KOMMENTEK

Szállástippek
Gasthof Kreischberg csillagcsillagcsillag
2016-ban felújított családias hangulatú kutyabarát panzió, 2-6 fős szobákkal, ellátással. A szállással szemben lévő sípálya kb. 1 km-re található, síbusszal vagy autóval könnyen megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Pension Kreischberg/Egger-Feiel
Hangulatos kis osztrák családi panzió szobákkal és egy új apartmannal Kreischbergtől 5 percre. Szolgáltatásai: reggeli, szauna, wifi, síbusz, játszószoba, társalgó.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kirschbaum Apartmanház
6 db felújított apartman Murau központjában, Kreischberg síterepétől 7 km-re. Minden szinten jól felszerelt, közös konyhával, saját utcai parkolóval. Ingyenes WiFi a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.