Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

The Crash Reel: film az extrém sportok világáról

2013.09.24. Biró Ágnes

A "The Crash Reel" című dokumentumfilm egy amerikai snowboardos srácról, illetve az ő történetén keresztül az extrém sportok elképesztő világáról szól. Kevin Pearce 2009-ben elszenvedett súlyos balesete előtt többször is ezüst érmet nyert a "Winter X Games" versenyen, és az Olimpiára készült.
A jelenleg 24 éves sportoló karrierje 2007-ben kezdett el felfelé ívelni, legnagyobb álmai között szerepelt, hogy elindulhasson a 2010-es téli Olimpián és legyőzze régi, gyerekkori barátját és egyben legfőbb riválisát, Shaun White-ot. Az évek óta tartó őrült versengés eredményeképp mindketten egyre veszélyesebb és látványosabb trükkök végrehajtásába hajszolták magukat.

Így edzett Kevin a 2010-es Olimpiára, mikor a baleset történt...

2009. december 31-én a Utah állambeli Park Cityben edzett Kevin, amikor hatalmasat bukott és súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol kiderült, igen komoly agysérülést szenvedett el. Szerettei támogatása mellett végigcsinálta a fél éves rehabilitációs programot. Kevin tehát nem adta fel, és családja féltő meglepettsége ellenére újra deszkára akart állni, amilyen gyorsan csak lehetett.

A film egyben emléket is állít a 2012. január 19-én elhunyt Sarah Burke-nek, aki szintén Park City-ben történő edzés során szenvedett el halálos balesetet.
A film plakátja
A film plakátja
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.