Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új hatüléses épül Nassfelden a 2015/16-os szezonra

2015.03.07. Wesselényi Andrea

Karintia legnagyobb síterepe meglepetéssel készül a 2015/16-os szezonra. A Mössern völgyből induló "Rudnigsattel" páros csákányos felvonó völgyállomásától egy modern hatüléses, szélvédővel ellátott liftet építenek, ami kb. 400 méteres szintkülönbséget megtéve repít majd 2000 méter fölé.
Sokunk kedvence a 7,6 km hosszú Carnia pálya Nassfelden, ami 1822 méteres magasságból kanyarog változatos meredekséggel a tröpolachi völgyállomásig (610 m). Igazi sportélmény naponta többször tempósan végigsíelni ezt a pályát, de népszerűségét jelenleg csökkenti, hogy csak egy csákányos + egy kabinos felvonó közbeiktatásával érhető el. Azok számára, akik nem szeretik a csákányos lifteket igazi örömhír, hogy a jövő szezontól már húzólift használata nélkül, két gyors felmenettel (egy ülőlift + egy kabinos) megközelíthetővé válik a Carnia pálya kiindulópontja a Millenium Expressz felső állomásától.
Napsütés, kék ég, porhó. Így indult a március Nassfelden. | Fotó: W.A.
Napsütés, kék ég, porhó. Így indult a március Nassfelden. | Fotó: W.A.
Március első napjaiban jártunk Nassfelden, ahol már látható az új lift promóciója a csákányos mentén. Nassfeld összes pályája (110 km) és felvonója (28 db) működött, kiváló hóviszonyokkal indult a március. Friss fotókhoz érdemes a fenti galériára kattintani!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Chalets & Glamping Nassfeld
2022-ben átadott, új, önálló, 4-6 fős házak és 2-3 fős "lombkorona" házikók közvetlenül Kötschach sípályái mellett, 25 km-re Nassfeld sípályáitól. Állatbarát szálláshely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tolnaricum apartmanok
A Tolnaricum Apartmanok a Nassfeld Síközpont vonzáskörzetében (18 km a Millennium Express Sífelvonó) Köstendorfban találhatók, 10 km-re Hermagortól, napos és csendes környezetben, kilátással a hegyekre és a Pressegger tóra.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhotel Marcius csillagcsillagcsillag
Hagyományos alpesi stílusban épült hotel Nassfeld szívében, 1.300 méteren, csak 80 méterre a legközelebbi sífelvonótól! 2-5 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.