Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Murauban jubilál az egyik legnagyobb magyar síverseny

2011.12.21. 2012.01.11. | frissítve: 2012.01.11.

Murauban jubilál az egyik legnagyobb magyar síverseny Jubileumához érkezett a magyar rendezésű Volvo-K2 Kupa Sí és Snowboardverseny: január 13. és 15. között Murauban tizedik alkalommal rendezik a Magyar Kupasorozat jelentős állomását. A viadal az igazoltak mellett az amatőröknek, gyermekeknek, mozgássérült sportolóknak is biztosít lehetőséget.
A síszámok között műlesiklás, óriásműlesiklás és paralel szlalom; a snowboard-programok közt utóbbi mellett freestyle vagy slopestyle - utóbbi először a 2014-es téli olimpián fog szerepelni - futamok szerepelnek. A szervezők a gyermekektől a masterekig minden korosztályban írnak ki viadalt. Este koncert és villányi termelőktől borterasz adhat kikapcsolódást. Különleges autókkal jelenik meg a névadó VOLVO a rendezvényen; a márka idén az "Ocean Race" szériát mutatja be.
"Nagy utat járt be a Volvo-K2 kupasorozat a kezdetektől, a jubileumi versenyig. Mindig fontos szempont volt számunkra, hogy a sízők és a snowboardosok egyszerre, egy rendezvényen vegyenek részt. Ezzel is érzékeltetni akartuk a külvilág számára, hogy a két sportág milyen jól megfér egymás mellett. Az évek során mindig az volt a célunk, hogy az igazoltak mellett az amatőrök, családok számára is egy felhőtlen hétvégét szervezzünk. Azt gondolom, hogy tíz év tudatos építőmunkájának köszönhető az, hogy a Volvo-K2 kupa lett mára a magyar kupasorozat legnagyobb versenye. Idén, a jubileumi rendezvényre még az eddigieknél is nagyobb erővel készülünk, színes programokkal várunk mindenkit Murauban. Külön öröm számunkra, hogy a magyar versenyre első alkalommal, ellátogat egy osztrák sísztár, Hans Grugger lesz a díszvendégünk" - összegzett Vági Zoltán versenyigazgató.

Villányi borterasz a X. Volvo - K2 kupán
Az idei első kupafutamon, vasárnap ismét megrendezik a méltán népszerű játékos csapatversenyt, a MuMuS-t. Ezen a versenyen minden a csapatról és a rögtönzött trükkökről szól, amelyeket a hagyományhoz híven, egy szerencsekerék segítségével sorsolnak ki. Ha valaki nem jól teljesíti a feladatot, kap egy betűt a MuMuS szóból, öt összegyűjtött betű után pedig kiesik a játékból. A legkevesebb hibapontot gyűjtő csapat lesz a győztes.

A versenyre nevezni a www.skiing.hu oldalon lehet.

A részletes versenykiírás itt olvasható.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Feriendorf Murau
Önálló, szépen berendezett házak Murau szélén. A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség van. Akár 12 fő elszállásolására is alkalmasak a házak (70-135 m2), némelyikben pezsgőfürdő és szauna is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kreischberg Chalets
Újszerű, 4-14 fős önálló házak a Kreischberg-i felvonótól 150-300 méterre. Egyes háztípusok saját mini wellness részleggel is felszereltek (jacuzzi, szauna). A szezon nagy részében heti turnusban foglalható!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.