Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hírlevél - 2019. január 04.

2019.01.04.

Hírlevél különkiadás - sionline.hu - 2019.01.04.
Falkensteiner pályaszállások: -10% kedvezmény CSAK 7 napig!
Tökéletes pályaszállások 1600-2400 m2-es wellness-oázissal, félpanziós/teljes ellátással, családbarát szolgáltatásokkal! Élvezd a síelést Nassfelden, Katschbergen, Schladmingon, a legmagasabb minőségben, exkluzív környezetben, most 10% kedvezménnyel CSAK 7 NAPIG!
Pályaszállás Akció! 25 euró reggelivel, 35 euró félpanzióval!
Bad Kleinkirchheim, pályaszállás! Szauna, gőzfürdő, sítároló, ingyen wifi. Most reggelivel 25 eurótól, félpanzió 35 eurótól! Gyermekkedvezmény! Síoktatás kérhető. Kiváló ár-érték arány, csapj le rá most!
Nassfelden az idén a gyerekek ingyen síelnek!
A gyerekeknek ingyen szállás + síbérlet! Számtalan tanulópálya és magyar nyelvű gyermek síoktatás a legkisebbeknek és a nagyobbaknak is! Tökéletes családi ajánlat, kérj ajánlatot most!
Kreischberg-Murau: Szaunás, pezsgőfürdős apartmanházak a sípályán!
4-14 fős apartmanházak pezsgőfürdővel, szaunával, közvetlenül a sípályánál! Síelj Murauban a legjobb áron! Csapj le a pályaszállás ajánlatra most!
Kérj személyre szabott sí ajánlatot Ausztriai síelésedhez - EXPRESS
A legkedvezőbb ajánlatot keresed? Kérj személyre szabott ajánlatot Ausztria bármelyik síterepére – EXPRESS ajánlatkérőnkkel és küldjük a legjobb ajánlatunkat! Add meg ajánlatkérésed most!
5% kedvezmény a nassfeldi síbérlet árából! Használd ki!
Költs kevesebbet a síbérletre! A Nassfeld Iroda Magyarország most 5% kedvezményt biztosít a síbérlet árából! Például a 6 napos esetén több mint 3300 forintot spórolsz bérletenként! Használd ki az akciót és váltsd meg a legolcsóbban síbérleted!
KOMMENTEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.