
Frissítő és tápláló italok: receptek egészséges gyümölcsturmixokhoz
2025.03.09.
(x) szponzorált tartalom
A gyümölcsturmixok nemcsak finomak, hanem kiváló, kortyolgatható módját kínálják annak, hogy friss, vitaminokban gazdag italokat fogyasszunk, amik ideálisak reggelire, uzsonnára, sportolás után, hiszen antioxidánsokban, rostokban és egészséges tápanyagokban dúskálnak.

Szlovákia nemzeti étele: a sztrapacska
2010.07.10.
2024.03.10.
sielok.hu
| frissítve: 2024.03.10.
A sztrapacska felvidéki eredetű étel, egyszerű, finom és laktató. Ezért is vált a túrázók, síelők kedvencévé Szlovákiában. Szinte minden vendéglő étlapján szerepel, és több változata is van, a mi kedvencünk a juhtúrós galuska, szlovákul "bryndzové halusky". Fogyasztható főételként, vagy köretként is.