Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eladó 4 lakásos apartmanház Nassfeld közelében

2024.07.02. (x) szponzorált cikk

Négylakásos apartmanház eladó Nassfeld Síközpont vonzáskörzetében (18 km a Millennium Express Sífelvonó) Köstendorfban, 10 km-re Hermagortól, napos és csendes környezetben, kilátással a hegyekre és a Pressegger-tóra.
Az egyedülálló ingatlan négy apartmanból (kb. 199,67 m²) és egy tágas, többfunkciós teremből (kb. 173 m²) áll, nemcsak kényelmes szálláslehetőséget kínál, hanem kiváló lehetőséget társasági összejövetelekre, rendezvényekre is.

Apartmanok

Mind a négy apartmant a részletekre való odafigyeléssel tervezték, és biztosítja azt a kényelmet, amelyre a vendégeknek szüksége van egy pihentető üdüléshez. Minden apartman teljesen felszerelt konyhával, hangulatos fürdőszobával, hálószobával és nappalival rendelkezik. Az ingatlanban összesen 18 vendégágy áll rendelkezésre, a kapacitás igény esetén bővíthető.

Többfunkciós terem

Az apartmanok mellett található egy tágas terem, ami további kényelmi szolgáltatást nyújt vendégeinek. Itt található a vendégkonyha és egy tágas társalgó, amely kiválóan alkalmas közösségi tevékenységekre.

Elhelyezkedés

Ez az ingatlan Ausztria egyik legnépszerűbb turisztikai régiójában található, festői síterepekkel és idilli tavakkal körülvéve. A helyszín abszolút csúcspont télen és nyáron egyaránt.

Tél

A közelben számos síközpont található (Nassfeld 18 km, Tarvisio 31 km, Gerlitzen 45 km, Weissensee 34 km), amelyek kiváló feltételeket kínálnak kezdő és gyakorlott síelőknek egyaránt. A hóval borított táj és a számos téli sportolási lehetőség a téli utazók paradicsomává teszi ezt a vidéket.

Nyár

A kristálytiszta tavak és a lenyűgöző hegyi táj túrázásra, vízi sportokra és kirándulásokra csábítanak a természetben. A változatos szabadidős lehetőségek biztosítják, hogy vendégei felejthetetlen élményben részesüljenek az év bármely szakában.

Az ingatlan ára: 615.000 EUR

További információ angolul vagy németül a +36 30 936 3100 vagy +43 676 570 1273 telefonszámokon.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.