Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Interjú a 2004. évi svájci nyereményjáték nyertesével

2004.03.29. | Szerző: sielok.hu
A repülős svájci utat Laky Krisztina, Budapest, I. kerületi lakos nyerte. Krisztina 31 éves, a Francia Intézetben dolgozik tanulmányi vezetőként. Elmondása szerint ez élete első nyereménye.
Hogyan fogadtad a hírt, hogy te lettél a nyertes?
Amikor megkaptam az értesítő emailt, nem akartam elhinni, hogy ez igaz. Azonnal megnéztem a sielok.hu címoldalát, ahol láttam kiírva a nevem, majd felhívtam a szerkesztőséget, ahol megerősítették, hogy valóban megnyertem a svájci utat. Nagyon örültem a hírnek!

Hogyan találtál rá erre a nyereményjátékra?
Már két éve ismerem a sielok.hu oldalait, amit utazás előtt szoktam böngészni. Azért szeretem ezt a site-ot, mert minden síeléssel és téli utazással kapcsolatos információt megtalálok rajta a hólánctól és a síbox kölcsönzésen keresztül a részletes síterep ismertetőkig. Az idén is a sielok.hu-n keresztül foglaltam síutat Bormioba és elutazás előtt innen kiindulva tájékozódtam az aktuális hójelentésről és az ajánlott útvonalról. Ekkor láttam meg a kvízjátékot.

Mióta és milyen gyakran síelsz?
10 éve síelek. Évente általában egyszer hétre utazom el, amihez hozzájön még 1-2 hétvégi kiruccanás.

Mely országokban síeltél eddig? Svájcban síeltél-e már?
Jártam Szlovákiában, Ausztriában, Franciaországban és Olaszországban, de Svájcban még nem síeltem. Éppen az idén kezdtem el először nézegetni a svájci ajánlatokat, mert már kacérkodtam a gondolattal, hogy ki kellene egyszer jutni a síelés "Mekkájába".

Ez most valóra vált, tiéd egy két személyre szóló utazási utalvány Saas-Feebe. Mikor indulsz és kit viszel magaddal az útra?
A barátommal utazom, de még nem nem döntöttük el, hogy mikor repülünk. Ha hazaérkeztünk, akkor beszámolok majd az élményeimről.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

A nyereményt felajánlották:


Switzerland Tourism

Wallis Tourism

Swiss International Airlines
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »