Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megjelent az Alacsony-Tátra túrakalauz

Közép-Szlovákia sí- és túrahelyei

2014.05.27. sielok.hu

Pusztay Sándor és Barna Béla újonnan megjelent túrakalauza elkíséri az olvasókat az Alacsony-Tátra legszebb és legnevezetesebb helyeire mind a túrázók, mindpedig a téli sportok szerelmeseinek szemszögéből.
Az Alacsony-Tátra turisztikai és idegenforgalmi szempontból a magyarok körében, igen kedvelt vidék. A Közép-Szlovákiában elterülő hegyvidék igényesebb túrákra, téli lesiklásokra ad lehetőséget.

Az évszázados történelmi, családi kapcsolatokon túlmenően népszerűségében közrejátszik az a tény is, hogy Magyarországról könnyen megközelíthető, valamint az elmúlt évtizedben jelentős technikai, turisztikai fejlesztések történtek a térségben. A Barna Béla és Pusztay Sándor által írt és a Kornétás Kiadó turistakalauz sorozatában megjelent túrakalauzunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik ezt az üdítő levegőjű, fenyvesekkel, hegyi patakokkal, festői túrahelyekkel és szikrázó síparadicsomokkal tarkított vidéket akarják felkutatni. A bemutatott túraútvonalak és síparadicsomok nem csupán gyönyörködtetnek, hanem hozzájárulnak a szabadidő hasznos eltöltéséhez, az egészség megőrzéséhez, az aktív kikapcsolódáshoz, a természetjárás népszerűsítéséhez és a hozzánk közelálló tájak megismeréséhez. A kötet az Alacsony-Tátrát négy nagyobb regionális részre bontva mutatja be.

A kötet megvásárolható a könyvesboltokban. Utánvéttel megrendelhető a Stúdió Könyvesboltban.
Cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 15/D.
Nyitva tartás: H-CS 8-16 óra, P 8-15 óra.
Tel.: 06-1 359-1964
e-mail: studiokonyvesbolt@ufomagazin-net.hu
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.